Orașul Cluj-Napoca

Împărtășește!

Implică-te! Cluj în imagini

Hotel Oscar

Suntem încântaţi pentru vizita virtuală a Dumneavoastră la hotelul nostru, care este situat în inima Clujului. Pe coasta Someşului, la numai 2 km de centrul istoric al oraşului Cluj- Napoca, Hotel Oscar Cluj vă aşteaptă cu atmosferă plăcută, fie vorba de odihnă sau de afaceri.

Este aproape de Parcul Babeş şi de Parcul 14 Iulie unde aveţi posibilitate de înot, plimbare, jogging. Hotelul oferă oaspeţilor săi servicii adecvate după standardele Uniunii Europene începând cu anul 2009.

Hotelul clujean Oscar este construit în stil modern, cu linii curate care îi conferă un design elegant. Este uşor accesibil de transport public şi de vehicul. Hotelul Oscar Cluj vă aşteaptă cu 20 de camere decorate cu gust, din care trei camere single, 11 camere double şi o cameră de trei persoane. De asemenea avem şi cinci apartamente.

Să fie cât mai convenabil pentru Dumneavoatsră, aveţi acces la internet, seif, aer condiţionat, recepţie non-stop. Restaurantul şi cafeneaua Vă oferă şi mai mult comfort pentru relaxare.

Aşi menţiona că la noi nu trebuie să plătiti nici parcarea păzită! Recepţia noastră vă ajută în organizarea programelor încât să Vă completaţi şi timpul liber. Dacă alegeţi Hotelul Oscar din Cluj-Napoca, nu trebuie să va lăsaţi animalele de companie acasă, la noi şi ei sunt binevenit ca oaspete.

Contact

Ultima actualizare:

Comentarii (1)

  1. mihai

    e tare … am fost acolo .. e super

    Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.