Orașul Cluj-Napoca

Fii unic!

Implică-te! Cluj în imagini

Grand Hotel Napoca

Grand Hotel Napoca este cel mai mare hotel din centrul municipiului Cluj Napoca, dispunând de cel mai mare centru de conferințe din Transilvania, cu o capacitate totală de 4000 locuri și 1600 locuri într-o singură sală, Europa.

Grand Hotel Napoca este localizat pe malul Someșului, lângă Parcul Central, la 2 minute de zona centrală a orașului, la 5 minute de Stadionul CFR „Dr. Constantin Rădulescu”, la 4 minute de Centrul orasului (km 0), la 5 minute de Gara Centrală, la 3 minute de Sala Sporturilor și la 20 minute de Aeroport.

Hotelul dispune și de camere clasificate la standardul de 3*** cu următoarele facilități: camere pentru persoane cu handicap, camere cu balcon, spălătorie, apel de trezire, servicii 24 ore, mic dejun – bufet suedez, rent-a-car, concierge, camere pentru nefumatori, camere cu duș sau cadă de baie, roomservice, parcare privată, aer condiționat, servicii de secretariat, internet și facilități pentru copii.

De asemeni, turiștii cazați la acest hotel pot beneficia de acces la unul din barurile hotelului: Bla Bla Bar sau Privee, precum și la Restaurantul Atrium.

Contact

Ultima actualizare:

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.