Orașul Cluj-Napoca

Vinde!

Implică-te! Cluj în imagini

Event Solution

Event Solution este agenția ideală pentru organizarea evenimentelor memorabile. Dar nu orice fel de agenție, cum probabil sunteți obisnuiți… Pentru că noi chiar vedem viaţa în roz.

Evenimentele importante din viața voastră nu merită atenţia cuvenită precum noi o acordăm tuturor detaliilor când le organizăm?

Echipa noastră a creat Event Solution cu un scop precis în minte, regăsit chiar și în nume: să reprezinte soluția organizării evenimentelor din viața voastră.

Când vorbim despre o soluție la organizarea evenimentelor voastre, vorbim despre managementul complet al evenimentelor de la decorațiunile exterioare și interioare, logistică eveniment și timing, managementul furnizorilor, surprize până la momentele speciale care-ți vor rămâne în amintire o viață, fie că este vorba de un eveniment corporate sau private event.

Suntem specializați în organizare de evenimente, printre cele mai importante companii de profil din vestul României: de la organizare evenimente corporate (organizate pentru a le mulțumii partenerilor, a impresiona clienții, a marca evenimente importante din viața companiei tale), la organizare nunți, botezuri până la organizare aniversare, nuntă de diamant sau chiar organizarea petrecerii burlacilor (sau a burlaciţelor bineînţeles).

Desigur că ne putem ocupa cu aceeași dedicare și profesionalism inclusiv de organizarea de evenimente corporate de care aveți nevoie, de la deschiderea unui magazin, petrecerea de anul nou sau lansarea unui nou produs până la un eveniment de team building. Totul pentru ca voi să vă puteți concentra la obiectivele ce trebuie atinse în cadrul acelor evenimente.

Event Solution este un brand premium al Promowest SRL Arad.

Contact

Ultima actualizare:

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.