Orașul Cluj-Napoca

Distrează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Radio Cluj

Radio Cluj este un post public de radio care are drept scop principal informarea, în cel mai larg sens, a locuitorilor Transilvaniei. Numai oamenii bine informaţi pot deveni membri activi ai societaţii, numai ei pot opta, numai ei se pot implica în viaţa şi dezvoltarea societăţii.

Radio Cluj este un post de radio ce oferă servicii complete, adică ştiri, materiale din actulitate, informaţie culturală şi socială, muzică şi divertisment. Sintem preocupati de viaţa oamenilor, de viaţa socială a regiunii şi de valorile democraţiei.

Radio Cluj difuzează toate ştirile şi informaţiile independent de presiunile politice, economice ori comerciale.

Radio Cluj difuzează emisiuni diverse, toate subordonate aceleiasi grile de program şi unui sunet unic. Aceasta are la bază un număr de emisiuni complexe. Pe lângă acestea, există spaţiu de emisie pentru programe specializate (pentru grupuri speciale de ascultători).

Actualităţile reprezintă cel mai important ingredient al grilei de program şi asta pentru că radioul este cel mai rapid mediu de informare a oamenilor din regiune în ceea ce priveşte evenimentele cu caracter regional.

Radio Cluj îşi concentrează atenţia pe ştirile regionale şi priveşte ştirile naţionale şi internaţionale prin prisma interesului regional.

Toşi cei care lucreaza în Radio Cluj doresc să contribuie la realizarea unor emisiuni atractive în română şi maghiară, ţinând seama doar de interesul ascultătorilor.

Frecvenţele Radio Cluj

95.6 MHZ / 95.4 MHZ / 909 KHZ / 1404 KHZ / 1593 KHZ

Contact

Ultima actualizare:

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.