Orașul Cluj-Napoca

Distrează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Garda Financiară – Secția Cluj

Contact

Ultima actualizare:

Comentarii (22)

 1. sorin tripon

  se poate afla tematica unui cuntrol?…si cand?…inaintea controlului sau…in rai????????????

  Răspunde

  • picsel

   Sorin, scrie-le direct celor de la Garda Financiară dacă vrei să îți răspundă. De aia avem date de contact acolo.
   Din câte știu eu, tematica este de obicei Codul Fiscal curent :-)

   Răspunde

 2. dana

  sunt din orasul turda, as dori sa fac o sesizare in legatura cu o firma care primeste marfafara facturi sau cu facturi de la alta firma care nu mai are activitate de 3 ani sau cu avize care nu se inregistreaza in evidenta contabila a firmei.nu stiu unde sa ma adresez cu cine sa iau legatura ptr. a da actele,respectiv o factura si un aviz ptr. a se cerceta .toate astea sa nu se plateasca impozit si cota unica pe marfa respectiva.astept un raspuns din partea dumneavoasta.

  Răspunde

 3. rusu alexandra

  Lucrez la un hotel din cluj-napoca ,as dorii sa ma lamuriti cum as putea sa dovedesc legal ca se primesc primesc banii nefiscalizati. Va multumesc

  Răspunde

 4. costel

  in orasu huiedin este o dezmebrare care nu poate justifica provenienta masinilor furate din franta sa nu fie publicat imeiu si de cine vi la facut

  Răspunde

 5. POP DORIANA

  Buna ziua
  In data de 2.10.2013 am cumparat un frigider ARCTIC de la hipermarketul CORA. Dupa citeva zile am pus aparatul in functiune si a doua zi am constatat fenomenul de condens pe plafonul frigiderului. Am sunat la servis si dupa citeva zile a sosit un domn care a facut constatarea defectului, nelasind nici un act in acest sens. Ulterior am mers la CORA sa lamuresc problema. Cei de acolo au spus ca nu e de competenta lor sa schimbe aparatul cu defect de fabricatie, acest lucru putind fi facut doar de cei de la firma producatoare ARCTIC. Am sunat acolo si m-i s-a spus ca va veni cineva spre a constata defectul. Pina azi nu a venit nimeni. Am facut sesizarea de fata deoarece nu consider ca e normal sa platesc un frigider defect, din plafonul caruia apa picura pe alimente si le altereaza. Pina acum consider ca am dat destule telefoane fara nici un rezultat. Sper ca macar dvs. sa rezolvati aceasta problema .
  Cu respect, Faur Eugenia
  Datele frigiderului defect
  ARCTIC AD 306
  Factura seria BBYF, nr.9637111
  Data cumpararii- 2.10.2013.
  Cumparator-
  Faur Eugenia, str. Mehedinti, nr. 32, bl. D11, ap. 132, Cluj Napoca
  Tel. 0758-678296

  Răspunde

  • racasan

   Colega mea Carmen 0745-327262 a luat un televizor defect din Real si reusit sa recupereze banii cf legii urmind niste pasi>sunati-o si va fi mult mai eficient>luminita

   Răspunde

 6. ioan

  vreau sa faceti un control la firma leco poiana srl din campia turzii pentru ca aduce foarte multa marfa fara factura . ARE 10 MAGAZINE 5 CASI 2 CABANE LA POSAGA 3 CASI AN UNGARIA. MA ANTREB DE UNDE FACE UN PATRON ATATA AVERE .STIU DIN SURSA SIGURA CA AN FIECARE ZI BATE CATE 500RON PE CASA DE MARCAT IAR RESTUL BANILOR AI ASCUNDE. STIU CA VINDE PE BONURI VALORICE SI NU ARE VOIE (SI NICI NU LE BATE PE CASA) NU SE DA BON FISCAL DE FIECARE DATA .SI PE DEASUPRA ADUCE MULTA MARFA DIN UNGARIA FARA FACTURA SI NETRADUSA PE CARE NU ARE VOIE SA O VANDA. ARE SI FABRICA DE PAINE LA TRITENI CARE SE NUMESTE LECO PAN SRL SI ADUCE TOATA PAINEA FARA FACTURA. VA ROG SA FACETI UN CONTROL LA ACEASTA FIRMA. VA MULTUMESC ANTICIPAT

  Răspunde

 7. florina

  buna ziua,

  Unele Cabinete stomatologice nu dau niciodata bon fiscal .
  Am fost la clinica Iris de pe Calea Manastur, am cerut bon fiscal de la doamna doctor Vladutiu mi-a spus ca nu este buna casa de marcat.

  Răspunde

 8. florina

  as dori asa aveti in vedere toate saloanele de coafura din cluj napoca , in special cele care sun amplasate la vedere la strada, salon netty din cluj napoca , cartier marasti visavis de parcarea de langa piata.nu au dat niciodata unei cliente bon fiscal, va rog sa verificati .

  Răspunde

 9. dan

  Buna ziua
  Am cumparat de la firma SC PLASTINA SERV SRL de pe strada Traian Vuia Cluj in valoare de 1200 lei si nu am primit factura.Din cate am inteles si de la alti clienti firma nu prea ofera factura si din informatile mele nici angajatii nu au contracte.

  Răspunde

  • Marcus

   Obligatia ta e sa soliciti factura sau bon fiscal….ai solicitat acest lucru?

   Răspunde

 10. GABI BRAESCU

  Ma intereseaza daca garda financiara ma poate ajuta cu o sesizare pentru o anumita firma de constructii din CLUJ NAPOCA ,care incaseaza bani si da numai hartii clientilor si aluzii ,cand ii intrebi ceva arunca vrajeala ca sunt in concediu ,dar in schimb vor bani

  Răspunde

 11. GABI BRAESCU

  Buna ziua in anul 2013 luna iulie am facut un contract pentru constructia unei case si un contract de creditare pe 6 ani cu suma de 1200 euro lunar , cu numita SC CASATAMULTVISATA SRL CLUJ NAPOCA ,STR CIRESILOR NR43,Etj1,AP2 ,JUD CLUJ .Casa trebuia finalizata la sfarsitul anului 2014 .In luna august 2014 ei nici nu se apucase de lucrari ,eu le-am spus cand voi vedea lucrarea inceputa atunci va mai dau bani ,ei intre timp ma-u anuntat telefonic ca vezi doamne mi-au reziliat contractul pe care mi la-u facut pe o terasa din ORADEA unde trebuia construita casa .Eu nu locuiesc in romania sa pot umbla dupa toti sarlatanii care fura la drumul mare .CE ESTE DE FACUT ASTEPT UN RASPUNS . Cu respect BRAESCU GABRIELA

  Răspunde

 12. ecaterina

  As dori sa stiu daca Garda Financiara are in competenta frauda vinderi de alcol fara autorizatie acasa?

  Răspunde

 13. ecaterina

  Buna ziua as dori sa stiu unde pot face reclamatie ca cineva vinde palinca an negru?

  Răspunde

 14. lucica Cotirla

  Buna ,sunt Lucia locuiesc in Turda ,jud. Cluj ,vreau cu rugaminte sa faceti un control pe strada Agriculturii ,Nr:4 Turda, la,,Casa Timeea” care cazeza muncitori si fel de fel de oameni fara a plati un ban la stat ,ma refer la taxe care tot omul de rind le plateste .Nu inteleg de ce nu se fac aceste controale ,va rog sa actionati cum se cuvine pentru fiecare om .Cu respect Lucia.

  Răspunde

 15. farcas melania

  Buna ziua la magazinul Andrada cluj p ta marasti , nu primesti bon pe nimic ce cumperi. Pe deasupra ca nu dau bonuri au un personal foarte arogant. De fapt ei traiesc de pe spatele nostru nu noi de pe al lor. O vanzatoare amabila iti spune buna ziua si la revedere.

  Răspunde

 16. tomoiaga Dorin

  In muntele baisorii numitul Cirebea Gligor si a montat un banzic in curte si toate noptiile umbla prin paduri fura lemne pe care le taie si le comercializeaza.Chiar nu se poate lua nici o masura? Politia nu face nimic in aceasta problema.La cine sa mai apelam?

  Răspunde

 17. Mihailescu razvan

  Mai ezista garda financiara in cluj sau sa desfintat ?site-ul vad ca nu i actualizat din 2010 ? Sau acuma garda sa transformat,in antifrauda ? Vreau sa fac sesizari cu probe pe masa nu abureli,de asts vreau raspuns !

  Răspunde

 18. Rada Capata

  Buna ziua !Ma poate ajuta garda financiară sa faca un control la apartamentul nr 5 etaj I din Aleea Muscel nr 22 din Cluj Napoca care in spațiul de lucuit au instalat un atelier de manufactura ( turnare jucării din plastic ) fără aprobare de la forurile in drept ,pentru care nu plătește nimic la ANAF și fac un zgomot mare,deranjând vecii de la parter ?

  Răspunde

 19. CAPATA RADA

  Faceți va rog o vizita in Aleea Muscel nr.22 apartament 5 , unde funcționează ( ilegal ) un atelier de manufactura ,deci activitate productiva lucrativa in spațiu închiriat pentru locuit .Se folosește imprimanta 3 D care face mare zgomot deranjând vecinii pana la orele 24 .Anunțat Poliția,asociația de locatari,administrația ,proprietarul și nu se ia nici o măsura .Va anunț și pe Dumneavoastră poate reușiți macar sa va încasați impozitul aferent acestor activități .

  Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.