Orașul Cluj-Napoca

Fii unic!

Implică-te! Cluj în imagini

Centrul British Council Cluj-Napoca

Biblioteca noastra ofera o bogata colectie din diverse domenii in format tiparit, electronic, audio si video, acces la internet si servicii de video-conferinta, intr-un spatiu placut pentru studiu si cercetare.

Examene în Cluj-Napoca

British Council este un centru acreditat de Cambridge ESOL Examinations. Puteți obține diverse calificări generale și academice prin examenele de recunoaștere internațională administrate (YLE, KET,PET, FCE, CAE, CPE, BEC, ILEC, ICFE, IELTS etc). British Council poate de asemenea intermedia susținerea altor examene britanice, la cererea candidaților.

Britteen

British Council Cluj îi invită pe copii și adolescenți cu vârste cuprinse între 7-13 sau 14-16 ani să devină membri ai clubului BritTeen. Scopul principal al clubului este să-i ajute să interacționeze în limba engleză, dezvoltându-le astfel abilitățile personale și sociale. Activitățile clubului BritTeen îi vor ajuta pe participanți să devină tineri lideri, fiind structurate, în funcție de grupa de vârstă și de abilitățile de limba engleză.

Cursuri de formare pentru profesori 2010-2011

În colaborare cu CETA/RATE (Asociația Profesorilor de Limbă Engleză), AsMeRo (Asociația Mentorilor din România) și cu Casa Corpului Didactic Cluj, organizăm cursuri de formare pentru profesori de engleză și alte specialități.

Program de relații cu publicul

luni, miercuri și joi / 13:00 – 19:00
marți și vineri / 10:00 – 16:00

Contact

Ultima actualizare:

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.