Orașul Cluj-Napoca

Împărtășește!

Implică-te! Cluj în imagini

Agenția pentru Protecția Mediului Cluj

Contact

Ultima actualizare:

Comentarii (17)

 1. popescu

  pt. primaria cluj-napoca ati emis aviz de mediu favorabi pt. construirea parcului de pe str.coastei fn, construit in 2011 ?? sau se poate vede undeva? multumesc,

  Răspunde

 2. magyar iulian

  de fiecare data cind plova mai tare ma inuda din cauza ca nu este facut santu nic podur nic rigole pe str mori nr, 3c comuna cojocna primaria din cojocna nu ia nic o masura la cine trebuie sa apelez ,

  Răspunde

 3. ANONIM

  BUNA ZIUA,VREAU SA FAC O RECLAMATIE SCRISA LA PROTECTIA MEDIULUI CLUJ:IN SATUL VAD,COMUNA VAD EXISTA UN MAGAZIN ALIMENTAR UNDE PE LANGA ALIMENTE SE SERVESC SI BAUTURI ALCOOLICE.ACEST ASA ZIS MAGAZIN ALIMENTAR CARE VINDE SI BAUTURI ALCOOLICE NU ARE O TOALETA IAR CLIENTII URINEAZA PE GARDURILE NOASTRE,A CELOR CARE LOCUIM IN PREAJMA.VA ROG SA LUATI MASURILE NECESARE DEOARECE NU CRED CA ESTE NORMAL SA SERVESTI BAUTURI ALCOOLICE SI SA NU LE ASIGURI CLIENTIILOR O TOALETA,IAR ACESTIA SA URINEZE PE GARDURILE VECINILOR SAU IN GRADINILE VECINIILOR.ACEST ASA ZIS MAGAZIN ALIMENTAR SE AFLA IN CENTRUL SATULUI,PESTE DRUM DE CAMINUL CULTURAL,LA FAMILIA SERBAN AUREL.VA MULTUMESC SI SPER SA REZOLVATI ACEASTA PROBLEMA.MULTUMIRI ANTICIPAT….

  Răspunde

 4. Iulian

  buna dimineata!tin sa va anunt ca in zona marasti-someseni de aprox 30 de zile incepand cu orele 00:00-00:30 pana la orele 06:00 se simte un miros intepator toxic.presupun ca una din fabricile din zona elibereaza aceste toxine in acest interval de timp in ideea ca lumea doarme si nu simte nimeni nimic.ca simplu cetatean iesiti intr-o seara de preferat in weekend in zonele iulius-intre lacuri-fabricii de zahar-piata marasti si va convingeti si dvs.va rog sa luati masuri in vederea rezolvarii problemei!Multumesc!

  Răspunde

 5. vasile

  Buna ziua vreau sa fac un comentariu La protectia mediului in legaturs cu firma de sslubritate sergent paper daca se stie unde isi desfasoara activitatea daca are adresa unde isi desfasoara activitatea.Nu cred ca este posibil asa ceva este sa se intample vreun focar de infectie in zona fiind case si acel bloc care am impresia ca nu stie nimeni nimic nu va scriu mai mult . Dumneavoastra stiu ca va faceti datoria.

  Răspunde

 6. Zita

  Buna ziua .Vreau să-mi Spune-ți unde pot sa apelez sa rezolv o problema referitoare la o turma de oi este ținută sa pasca între pământurile cultivate de oameni inevitabil acele animale intra pe cultura si le distrug .,daca chemi poliția te întreaba daca ai prins animalele pe pământul tau ,lucru pe care nu poți să-l demonstrezi ca doar nu stai noapte sa grijesti pământurile cultivate .Nu mi se pare normal ca o turma de oi sa fie ținută in mijlocul pământurilor cultivate. Astept răspuns.Va multumesc.

  Răspunde

 7. Livia Chioreanu

  Buna ziua, va rog sa-mi raspundeti daca e posibil sa se primeasca autorizatie de constructie pt o hala industriala de confectionare a mobilei , intre doua case , gospodarii , la distanta mai mica de 50 m si lipita de o livada de pomi fructiferi, care livada nu mai primeste lumina si soare si se face praf ….. mentionez ca nici un vecin nu stie ce se intampla in spatele casei lor, sau langa gradina lor , pt ca nu numai ca n-au fost informati, dar nici nu li s-a cerut nici macar un accept, acord . Acest DEZASTRU se intampla la Bontida, pe str. Su Coaste, un adevarat raai de frumuseta si verdeata, sub deal si sub padure . Va multumesc !!!

  Răspunde

 8. RUNCAN

  SPUNETIMI SI MIE CE SE ANTAMPLA CU APELE CA NEAM SATURAT SA PLATIM TACSE PENTRU PESCUIT SI ASA MAI DEPARTE NICI DUMINICA NU PUTEM SA IESIM CA SE LUCREAZA LA BALASTERE DIN ZONA CINE DRACU SA REZOLVE CA NU FACETI NIMIC NU VA PASA BINE CA STATI SI VA LUATI SALARILE DIN BANI PUBLICI SI NU MISCATI NIMIC SISTEM BOLNAV CE SANTETI

  Răspunde

 9. Varga Mara Antonia

  Buna seara! Locuiesc in sat. Baciu, com. Baciu, jud. Cluj si doresc sa fac o sesizare in legatura cu fumul gros si negru care exista in aceasta localitate de vreo 3 saptamani! Eu locuiesc din anul 2014 aici! Si iarna trecuta ne-am confruntat cu aceeasi problema, dar anul acesta este ceva exagerat! Aerul este irespirabil! Va rog sa verificati si sa luati masuri! Din cunostintele mele am inteles ca este un atelier de mobila in zona! Va multumesc

  Răspunde

 10. Rus felicia

  Buna ziua,locuiesc pe strada Miko imre,nr.14,de cand m ám mutat in acest bloc,s a facut in spatele blocului un depozit de gunoi,noii locatari care amenajeaza apartamentele pur sí simplu arunca molozul in fata apartamentului meu.
  Va rög frumos sa luati masuri ,multumesc.

  Răspunde

 11. ANONIM

  BUNA ZIUA VREAU SA FAC O RECLAMATIE CU PRIVIRE LA BISERICA CONSTRUITA PE STR CANTONULUI
  PROPIETARUL ,PASTORUL ZICE SA IL DAM IN TRIBUNAL CA DETINE TOALETA ECOLOGICA 2,3,4 METRI DISTANTA DE ALTI LOCUITORI CU COPII MICUTI IAR CAND O GOLESTE SE EXTINDE UN MIROS PUTERNIC VA ROG SA INTERVENITI PE CALDURILE ASTEA NU SUPORTAM VA MULTUMIM STR CANTONULUI F.N
  ,,

  Răspunde

 12. Gheorghe

  Domnilor de toata jena mai bine de 80℅ din canalizarile din satul valcele se devarsa in piriul care coboara din satul valcele unde au racordate canalizarile si fosele septice chiar nu ia nimeni nici o masura doar daca aducem televizijnea se rezolva problemele e strigator la cer

  Răspunde

 13. oana

  Buna ziua.Locuiesc pe str.donath nr.200.Seara e un miros de fum in apartament de la case,care probabil au centrala cu lemne.Azi sterg faianta si maine e neagra.Nu se poate asa ceva,ne imolnavim de plamani iar voi nu luati nici o masura.

  Răspunde

 14. Emil

  In Comuna Floresti Judetul Cluj. Container cu gunoi langa casă .E container mare fara capac din metal. .iar langa el plin de gunoi. Acea zona e plina de copii. Luati masuri de urgenta.

  Răspunde

 15. Gica

  Buna ziua. Locuiesc pe strada Al. Papiu Ilarian si periodic, seara sau dimineata se simte un miros puternic de plastc ars. Efectiv nu poti deschide usa sau un geam pt ca te intoxici. Va rog sa verificati ce se intampla si sa luati masuri corespunzatoare.
  Va multumesc!

  Răspunde

 16. Ioana

  Vreau să reclam la dumneavoastră apa și canal cj pt ca ies dejectiile din canal în fata porții la mine de nu pot deschide geamuri la casă. Menționez ca am 3 copii care nu ies din casa din cauza mirosului. Sa mai făcut o sesizare din partea unui consilier la comunei. Și nici un rezultat. Toate aceste dejectîi se scurg în vale. Un miros insuportabil. Toate acestea se întâmplă în comuna Baisoara județul cj.

  Răspunde

 17. Anonim

  Buna ziua, am incercat sa contactez telefonic Agentia pentru Protectia Mediului insa din nefericire nu am avut succes. Din acest motiv si observand ca mai multe persoane au publicat pe acest site nemultumirile dumnealor am sa folosesc si eu aceasta metoda. In satul Corusu de la numarul 138A mai sus, aproape zilnic cineva isi deverseaza dejectiile din fosa septica in rigola de la marginea drumului si pe langa mirosul greu de suportat raman depuneri pe rigola. Cine raspunde de acestea si cum s-ar putea rezolva situatia? Nu ma intereseaza penalizarea celor vinovati ci remedierea situatiei. Probabil este nevoie de putina educatie… Va multumesc!

  Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.