Orașul Cluj-Napoca

Votează!

Implică-te! Cluj în imagini

Agenția Județeană pentru Prestații Sociale Cluj

Contact

Ultima actualizare:

Comentarii (18)

 1. RUS AUGUSTIN

  BUNA ZIUA AM SI EU O INTREBARE LA DUMNEAVOASTRA AM DEPUS IN ITALIA CEREREA PENTRU ALOCATIA PENTRU COPII PE DATA DE 14 .09.2012 IN MOMENTUL ACELA MI SA SPUS CALR TRIMITE IN ROMINIA IN FINAL NU AM PRIMIT NICI UN RASPUNS DIN PARTEA ROMINA .AM INCERCAT IN NENUMERATE ORI SA LUAM LEGATURA TELEFONICA NU NI SE RASPUNDE NEAM TOT ITERESAT LA INPS CAVALESE DE DOCUMENTE DACA LEA TRIMIS DIN ROMINIA SI NI SA SPUS CACI ROMINIA ESTE ULTIMA TARA DIN COMUNITATE CU CARE ARE PROBLEME CU TRIMIS PRIMIT DOCUMENTE VA MULTUMESC PENTRU INTELEGERE SI ASTEPTAM SA SE REZOLVE PROBLEMELE

  Răspunde

  • oltean

   Buna ziua,
   vedeti si dvs daca formularele au ajuns in Romania pentru ca adresa de mail s-a schimbat de doi si la INPS Italia nu rezulta aceeasi adresa mail.
   Nici formularele mele E411si E 404 nu au ajuns la Agentia Judeteana pentru Plati Prestatie Sociala Cluj dar am umblat de randul lor si in final problema am rezolvat-o. pentru mai multe informatii daca aveti nevoie ma puteti contacta la 3289198090. Adresa noua de mail trebuie sa ajunga in toata Europa lucru care este foarte greu pentru care X d-na secretara sa il comunice.”

   Răspunde

 2. RUS AUGUSTIN

  DOAMELOR VA-AM RUGAT FRUMOS SATRIMITETI IN ITALIA FORMULARUL E -401 PENTRU ALOCATIA EUROPEANADIN 2012 NU ATI FOST IN STARE SA O TRIMITETI AM INTELES CA PENTRU ASA DE DOCUMENT SE RESZOLVA CONTRA SUMEI DE 100E NUI NICI O PROBLEMA VA DAU SI BANI ASTIA DAR TRIMITETIMI DOCUMENTELE DE CARE AM NEVOIE IN ITALIA MULTUMESC

  Răspunde

 3. balta ramona lavinia

  am depus un dosar de aloctie pe numele Balta Crina Maria in octombrie 2013 la Turda si nu am primit inca nimic

  Răspunde

 4. lazar nicolae

  eu am depus un dosar de alocatie de 4 ani cu tot cu acte precum ca copilu meu e nascut in spania si are certifact si actele facute in rom si am depus toate actele pentru alocatie inclus cu tot cu formular 411 si nam primit nici un raspuns am depus si aci actele si nu sa aprobat ,,si inca nam primit nici un rasp ,,am incercat de zeci de mi de ori sa sun telef si nu rasp nimeni ,,,numai in cluj se paote intampla asa ceva credeti ca e normal

  Răspunde

  • Viorica Oltean

   Buna ziua dnul Lazar Nicolae,
   citind mesajul dvs am inteles ca sunteti de la Cluj. Anul trecut m-am confruntat cu aceeasi problema ca dvs. Pe 14 Sept 2014 INPS Torino Italia trimite la A.J.P.I.S CLUJ, formularele mele E411 si E404.
   In mod normal trebuie sa ajunga repede prin „via telematica”daca adresa de mail este corecta,da? In decembrie 2014,m-am prezentat din nou la sediul INPS sa inteleg unde i problema ca in Romania inca nu au ajuns, Din puntul lor de vedere era totul OK, dar problema era la Cluj.
   Am sunat-o personal pe d-na secretara Groza de la AJPIS,si imi spune ca adresa de mail s-a schimbat in urma cu doi ani. DE DOI ANI si inca nu a-ti comunicat ?
   Raspunsul dansei a fost”da ce credeti doamna ca noi putem sa comunicam adreasa la toata Europa? Am reusit apoi sa obtinut telefonic adresa noua ajps.cluj@prestatiisociale.ro sa dau celor care se ocupa de formularele mele, Desi INPS Torino Italia au inteles de la mine situatia, nu au putut sa retrimita formularele decat dupa 90 de zile.
   Pe 19 ianuarie au fost retrimise si au ajuns cu bine la AJPIS Cluj, Dna Carmen Valeanu este persoana care se ocupa de aceste formulare si care la sfarsitul lunii mai le-a trimis in Italia completate dar v-a trebui sa o iau de la capat din cauza acelui formular E404 partea B,trebuie sa fie redirectionat spre comisia de evaluare a persoanelor cu handicap cluj.
   Tocmai am sunat pe 12/06/2015 la ANPS Bucuresti si am primit raspuns pozitiv la nemultumirea mea in ceea ce priveste completarea formularului E404, partea B,

   Sper,ca am fost inteleasa si de folos cuiva. Cu multumiri

   Răspunde

 5. alissa

  este foarte normal, cata vreme dumneavoastra nu ati facut dovada ca nu ati avut dreptul la beneficii sociale in tara in care ati muncit si unde ati cotizat. Daca pe formularul E411 , autoritatile spaniole au specificat faptul ca dvs ati fi avut dreptul sa beneficiati de alocatie, dar nu ati depus formalitatile pt a beneficia de aceasta, este normal ca statul roman- la care nu ati cotizat , sa va respinga dosarul.

  Răspunde

 6. maria

  Buna seara as dori sa stiu cam dupa cat timp dupa ce iti depui dosarul pentru alocatie iti vin banii?am nascut in octombrie 2014 si mi-am depus dosarul la primaria unde apartin in ianuarie…oare se ia in calucul data de cand am depus dosarul la primarie sau de cand a ajuns la dumneavoastra?Va multumesc!

  Răspunde

 7. BANYAI MIHALI - EUGEN

  Buna ziua am si eu o intrebare la dumneavoastra am depus cerere de paternitate in data de 26 08 20015 nr314.891/801/i sotia o renuntat la indemnizatie ORZAC IOANA LOREDANA dosar nr 1219252 am cejrut sa vina alocatia pe numele meu si indemnizatia pe BANYAI MIHALI EUGEN DIN AUGUST SI PINA ACUM OCTOMBRIE 20015 NU AM PRIMIT NIMIC LA SOTIA IATI OPRIT 600 LEI SI IN LUNA ASTA OCTOMBRIE TOT PE NUMELE IEI AM PRIMIT ALOCATIA VA ROD FOARTE FRUMOS SA IMI DATI UN RASPUNS CE SE INTIMPLA CU DOSARUL MEU DE CE NU PAM PIMIT INCA NICI UN BAN SI DE CE INCA ALOCATIA VINE PE ORZAC IOANA LOREDANA SI NU PE BANYAI MIHALI EUGEN ASTEPT UN RASPUNS CIT MAI URGENT VA ROG FOARTE FRUMOS CA CU 200 LEI NU POTI CRESTE UN COPIL DE 9 LUNI VA MULTUMESC FRUMOS SI VA DORESC O ZI FRUMOASA

  Răspunde

  • BANYAI MIHALI - EUGEN

   Buna ziua sunt BANYAI MIHALI EUGEN DACA VA ROG FRUMOS AS PUTEA PRIMI UN RASPUNS

   Răspunde

 8. Carmen

  Buna nu e corect ca sa se taie suplimentul de alocati ei nu se intreba ca de multe ori copi nam ce minca flaminzi nu pot merge la scoala sau nau in pioare sa fie schimbata lege nu e corect la 10 apsente

  Răspunde

 9. cristi

  Puteti sa ne spuneti de ce intarzie alocatia de stat pt. copii pe luna noiembrie 2015? Suntem deja in data de 25.11.!

  Răspunde

 10. Marcela Rusu

  Buna ziua, am depus dosarul de alocație în noiembrie 2014.Dupa o luna am fost rugată să trimit copie după adresa de buletin unde am stat în Italia. În februarie 2015 am fost personal la Cluj pt a vedea de ce nu se efectuează plata.Au spus că având în vedere faptul că am născut în străinătate poate dura și 4 ani,să mă interesez în Italia că ei ai făcut solicitare către partea italiana. Cumnata mea s’a interesat la Inps Torino și i-au spus că nu le rezulta nici un copil cu numele copilului meu.Va rog să îmi dați un răspuns . Mulțumesc frumos.

  Răspunde

 11. Oros Ela

  Dragii Mei,

  Cei care sunt interesati sa rezolve o situatie legata de alocatii puteti cere informatii la telefonul: 0730-658691.
  Este singurul numar din Agentie care raspunde! Doamna va da toate relatiile de care aveti nevoie: actele necesare, orarul, camera si etajul, etc!
  Va doresc SUCCES!!!
  ELA

  Răspunde

 12. Prodan monica

  Buna ziua .Imi puteti spune ca rog ce trebuie sa fac daca din data de 2 mai 2017 voi relua locul de munca din maternitate .Ca sa nu primesc indemnizația .am inteles ca daca primesc pe ultima luna din maternitate trebuie sa o inapoiez.este adevarat.

  Răspunde

 13. Pasca flavia

  Buna ziu,am depus dosarul pentru alocatia copilului in 2014 si pana in prezent nu am primit nici un raspuns .copilul este nascut in Italia ,certificat si toate actele facute in Romania.va rog sa ma ajutati.multumesc anticipat

  Răspunde

 14. Vaida Alexandra

  vreau si eu un numar de telefon! sunt in spania am depus dosarul pentru alocatie la inceputul lunii martie si nu am primit absolut nimic,nici nu stiu daca sa aprobat sau nu

  Răspunde

 15. Denis

  Bună ziua!
  In cazul in care sunt divorțat, dar custodia e comuna, iar eu lucrez in Austria și fosta soție in românia, pot solicita alocatii pentru copii mei?

  Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.