Orașul Cluj-Napoca

Distrează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Câștigă o invitație la workshop-ul de Event Management

Duminică, 13 noiembrie 2011, Luxury PR organizează în Cluj Napoca (la Cluj Community Center – Str. Republicii 109) un curs de Event Management, în cadrul căruia se dorește a fi expuse conceptele fundamentale de Event Management, Conference Management și Wedding Planning, acoperind de asemeni și aspecte ce țin de Advanced Event Management, inclusiv Social Media Marketing și Sustainable Event Management.

Deși cuprinde multe englezisme, tipice unui vocabular de business, considerăm că e un curs interesant care cu siguranța va duce la o creștere a cunoștințelor în rândul celor prezenți la acest workshop și, sperăm noi, în rândul organizatorilor de evenimente din Cluj Napoca.

OrașulCluj.ro în parteneriat cu Luxury PR pune la bătaie invitație gratuită la acest eveniment! Dacă îți dorești să o câștigi, tot ce trebuie să faci este să răspunzi la întrebarea de mai jos printr-un comentariul la acest articol și să ai un pic de noroc. :)

Spune-ne ce fel de eveniment ți-ai dori să organizezi (să se organizeze) în Cluj și de ce?

Precizări

 • nu trimite mai multe mesaje pentru că nu vei avea mai multe şanse de câştig
 • mesajele care nu au legătură cu tema concursului vor fi şterse
 • ultimul comentariu, sâmbătă, 12 Noiembrie 2011, ora 16:00
 • câștigătorii vor fi aleși de organizator – Luxury PR
 • sâmbâtă, 12 Noiembrie 2011, afişăm rezultatele
 • dacă nu vei câștiga, nu dispera, precizează organizatorului că ai aflat de eveniment de pe OrasulCluj.ro și vei obține o reducere de 10%

Câștigătoarea invitației este Diana M. Felicitări!

Comentarii (4)

 1. Despina Ciocan

  In primul rand, imi doream sa se organizeze chiar un astfel de eveniment legat de Event Management sau Management Cultural, deoarece este un domeniu pe care vreau sa-l aprofundez cu o lucrare de licenta si un eventual masterat/curs de perfectionare. Mi se pare interesant cum doua aspecte aproape oximoronice: latura creativa, arta pura trebuie sa se asocieze si sa depinda, pana la urma de aspectul economic, organizatoric, pana la urma. Mi-ar placea sa organizez/sa se organizeze Festivalul Bunului Gust – care nu ar fi un festival deloc legat de gastronomie, ci un festival cu tenta educativa, in care lumea sa invete sa faca diferenta dintre kitsch si originalitate, in care sa se discute despre maniere, etica si bun simt, prin intermediul unor piese de teatru cu tematica, a unor concerte, documentare, discutii libere etc. Intr-o societate in care valorile sunt confundate cu non-valori avem nevoie de o incercare de a face dihotomia. Avem nevoie de reguli estetice, morale, spirituale..:)

  Răspunde

 2. Mirela Pirvu

  As organiza primavara Festivalul Culorii, ideea fiind data de Festivalul Holi din India, unde toata lumea se aduna in oras si pentru o zi, iar orasul este „spalat” in culoare. Participantii arunca in aer pudra colorata si apa, pentru a se picta in culorile curcubeului. Prilej bun pentru exprimarea creativitatii, pentru eliberare, pentru joaca si de ce nu, renastere spirituala.

  Răspunde

 3. Diana M.

  Imi doresc sa organizez activitati, evenimente sau proiecte durabile ce promoveaza un stil de viata sanatos (campanii de informare, proiecte de preventie sau interventie despre constientizarea importantei practicarii unor comportamente sanogene, proiecte de integrare prin sport) prin platforma online Equilibrium-Sport si Sanatate (www.ascu.ro/equilibrium). Mai specific, imi doresc sa implementez un proiect de preventie a obezitatii la scolarii mici. Doctorii nutritionisti si pediatrii din Cluj-Napoca afirma ca 1 din 10 copii care se prezinta la vizita medicala este supraponderal si are un risc crescut de a deveni obez, obezitatea fiind considerata de medici o boala cronica.

  Am cadrul necesar si vreau sa dobandesc si instrumentele. Consider ca prezenta mea la acest workshop va fi una utila pentru implementarea unor masuri ce promoveaza stilul de viata sanatos in comunitatea clujeana, masuri care vor fi implementate prioritar la grupul tinta precizat anterior.

  Răspunde

 4. Alina Iuga

  Mi-ar plăcea să organizez un festival al primăverii. :)

  Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.