Orașul Cluj-Napoca

Implică-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Zonele de relaxare din Iulius Mall Cluj au fost reamenajate

Data publicării
Categoria

Din dorinţa de a le oferi clienţilor săi experienţe de shopping cât mai plăcute, Iulius Mall Cluj a reamenajat zonele de relaxare. De curând, pasionaţii de cumpărături se pot odihni în periplul lor prin magazine pe 30 de canapele noi, moderne şi confortabile.

Canapelele care au fost utilizate până acum de Iulius Mall Cluj au fost donate Parohiei Greco – Catolice Mănăştur 1 Vest Coborârea Spiritului Sfânt. O parte dintre acestea vor fi folosite în mobilarea biroului social al Parohiei, iar restul vor fi distribuite unor centre de ajutorare a persoanelor nevoiaşe.

Noul mobilierul este adus din Germania şi este realizat de designeri specializaţi, din materiale de o calitate superioară. În nuanţe de auriu, canapelele oferă un plus de eleganţă şi o notă revigorantă culoarelor din îndrăgita destinaţie de cumpărături şi petrecere a timpului liber.

Reamenajarea zonelor de relaxare este o continuare a demersului de anul trecut, atunci când food court-ul Almondo din Iulius Mall Cluj a fost redecorat cu mobilier modern, din Italia. Astfel, zona de servire a mesei oferă un spaţiu mai generos, având în prezent o capacitate de peste 1.100 locuri, la care se adaugă cele 160 de locuri de pe teresă. Vechiul mobilier din food court-ul Iulius Mall Cluj a fost donat Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Cluj, fiind distribuit în centrele administrate de această instituţie.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.