Orașul Cluj-Napoca

Ascultă!

Implică-te! Cluj în imagini

Zona Food Court din Iulius Mall Cluj, reamenajată modern

Data publicării
Categoria

De curând, clienţii food court-ului Almondo din Iulius Mall Cluj sunt întâmpinaţi cu un decor nou şi un spaţiu mai generos. Zona de servire a mesei a fost reamenajată şi redecorată cu mobilier modern, având în prezent o capacitate de peste 1.100 locuri, la care se adaugă cele 160 de locuri de pe teresa food court. Designul modern a fost realizat de specialişti italieni, la fel şi mobilierul compus din canapele din piele, scaune şi mese. Întreaga reamenajare aduce o notă revigorantă zonei food court, printr-un mix de culori vii şi o atmosferă relaxantă.

Zona Food Court din Iulius Mall Cluj, reamenajată modern

Vechiul mobilier din food court-ul Iulius Mall Cluj a fost donat Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Cluj, urmând a fi distribuit în centrele administrate de această instituţie.

Food court-ul Almondo include 21 de operatori, care oferă o diversitate de specialităţi gastronomice. Clujenii pot savura preparate din bucătăria tradiţional românească, dar şi din arta culinară chinezească, cantoneză, japoneză, ungurească şi din alte colţuri ale lumii. Printre operatorii prezenţi în food court-ul Iulius Mall Cluj se numără: Subway, McDonald’s, KFC, Mado, Paprika, Donner Maxx, Lunch Box by Exclusive Catering, Yummy Yang, Shanghai, Dashi Noodles & Rice Bar, Salad Box, Roua şi Deliciul Cartofilor. Pofticioşii care preferă dulciurile pot opta pentru delicioasele preparate oferite de Ro – la – la, Lemnul Verde, Fresh Kiss şi Bonta.

Prin reamenajarea zonei food court, Iulius Mall Cluj le oferă clienţilor săi un mediu mai plăcut, pentru a se bucura de cele mai gustoase meniuri, alături de familie sau prieteni.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.