Orașul Cluj-Napoca

Distrează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Waldeck Live Band înlocuiește Morcheeba la Electric City

Data publicării
Categoria

Organizatorii Electric City confirmă oficial, astăzi, prezența la Cluj, în 28 martie a.c., a artistului austriac Waldeck. Waldeck, împreună cu trupa sa, va cânta pe scena principală a evenimentului. Alte nume confirmate la Electric City sunt Chase and Status, David August, Kollectiv Turmstrasse, Akua Naru, Grimus și mulți alți invitați.

Waldeck este un nume cunoscut publicului român în special pentru albumul său din 2007, „Ballroom stories”, un cocktail muzical de swing, tango, dub și reaggae ce i-a adus producătorului austriac succesul pe scena europeană. Multe dintre piesele sale au fost preluate drept coloană sonoră pentru diferite spoturi publicitare, ceea ce a sporit apetitul publicului pentru Stilul său a fost descris în atât de multe moduri, încât până și artistului îi e greu să aleagă o categorie pentru muzica sa. Unii i-au spus trip-hop, alți critici îl consideră în principal un producător de muzică electronică, în special pe linia electro swing, iar unii îl încadrează la jazz. Waldeck, însă, își dorește doar ca publicul să simtă muzica și să danseze continuu pe toată durata showului său. Cu siguranță, acest lucru se va întâmpla și sâmbătă noaptea, în Sala Polivalentă din Cluj.

Chiar dacă prezența lui Kalus Waldeck la Cluj se datorează înlocuirii de ultim moment al trupei Morcheeba (devenită indisponibilă în urma faptului că Skye, solista trupei, a devenit mamă pentru a patra oară), organizatorii Electric City sunt siguri că alternativa oferită se ridică la nivelul line-upului conceput initițial. În cazul în care există spectatori ce vor dori returnarea biletelor, acest lucru este posibil până în 24 Martie din punctele din care au fost achiziționate biletele.

Electric City va avea startul in 28 martie a.c., ora 18:00, când va începe programul pe două dintre scenele evenimentului, Main Stage (Sala Polivalentă) și Silent Stage (în sala de antrenament al Sălii Polivalente). Patru ore mai târziu, începând cu ora 22, se activează și cea de-a treia scenă aflată în Parcarea Subterană Cluj-Arena.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.