Orașul Cluj-Napoca

Vinde!

Implică-te! Cluj în imagini

Vine FISC-ul!

Data publicării
Categoria

Guevara Events în parteneriat cu Artitude și StudCard organizează în toamna acestui an prima ediţie a Festivalului Internațional de Stand Up Comedy (FISC), în Cluj-Napoca şi Târgu-Mureş.

În perioada 4-10 Noiembrie 2013, în Cluj-Napoca şi Targu-Mureş va avea loc Festivalul Internațional de Stand Up Comedy, festival care işi doreşte sa facă fericiţi toţi pasionatii de acest gen de comedie, dar şi să descopere noi talente. Va fi o săptămână plină de reprezentaţii umoristice în limbile română, engleză şi maghiară ale celor mai în vogă comedianţi români şi maghiari.

Fenomenul de Stand Up Comedy a luat amploare tot mai mare şi în România şi am considerat oportun organizarea unui astfel de festival. Au aparut pe scene tot mai mulţi artişti talentaţi, iar publicul este în continuă creştere la fiecare show de stand up comedy organizat. Noi ne dorim sa facem peste șase mii de oameni fericiţi în cele șapte zile de festival, şi să descoperim cât mai multe tinere talente ne-a transmis Project Managerul FISC 2013, Constantin Covaliu.

În programul festivalului se anunţă șapte reprezentaţii umoristice ce vor avea loc în Cluj-Napoca şi două reprezentaţii umoristice desfăşurate în Târgu-Mureș. Deasemenea se va organiza o competiţie naţională de open mic pentru a acorda o şansă tinerilor umorişti care merită să fie descoperiţi. Publicul din cele două oraşe va avea parte şi de alte câteva surprize.

Competiţia FISC de open mic va permite umoriştilor debutanţi din toată ţara să se înscrie şi să fie votaţi începând cu 23 Septembrie 2013 pe aplicaţia de pe pagina de facebook a FISC 2013, urmând ca cei mai apreciaţi 4 concurenţi de către public să fie invitaţi la Cluj-Napoca pentru a-şi demonstra valoarea pe o scenă, în faţa unui juriu. Câştigătorul trofeului FISC 2013 va primi din partea organizatorilor un premiu în bani şi i se va organiza un show de stand up comedy în Cluj-Napoca şi unul la Bucureşti.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.