Orașul Cluj-Napoca

Creează!

Implică-te! Cluj în imagini

Viitorul cazinourilor online și inteligența artificială

Data publicării
Categoria

În ultimii ani, am asistat la evoluții importante în lumea cazinourilor datorită progreselor tehnologice fantastice. De exemplu, nu mai este nevoie să ne deplasăm la un cazino terestru pentru a ne bucura de jocurile de noroc, ci putem să facem acest lucru folosind un computer, o tabletă sau un telefon mobil, indiferent de locul în care ne aflăm. Jucătorii pot profita chiar și de o gamă mare de bonusuri și promoții atunci când joacă jocuri de cazino online, cum ar fi rotiri gratuite fara depunere. Pentru unele dintre cele mai bune promoții disponibile în prezent, caută cazinourile licențiate și verifică ofertele promoționale.

Ca urmare a cazinourilor din mediul online, majoritatea evoluțiilor majore din industria cazinourilor au ajuns să fie disponibile unui număr impresionant de pasionați de gambling. De exemplu, acum este posibil să pariezi la jocuri de cazino împotriva altor jucători de pe alt continent, în jocuri cu un dealer real. Cu doar 20 de ani în urmă, acest lucru era doar un vis, dar acum este un lucru obișnuit printre cele mai importante cazinouri online. De fapt, dacă dai peste un cazino online care nu oferă jocuri de live, ne sfătuim să mergi în altă parte.
Unele dintre cele mai importante inovații recente includ utilizarea criptomonedelor ca metodă de plată și realitatea virtuală. Cu toate acestea, privind în viitorul jocurilor de cazino, este posibil să vedem că ar putea exista cazinouri cu inteligență artificială?
Inteligența artificială, cunoscută în mod obișnuit pur și simplu ca AI, este deja prezentă în întreaga noastră viață. Dacă folosești rețele de socializare, ca de exemplu Facebook, ai fost deja supus utilizării IA, probabil fără să știi. în ceea ce privește jocurile de noroc online, inteligența emoțională este folosită în prezent pentru a identifica și bloca potențialii hackeri și pentru a crea cote de pariuri.

Impactul asupra industriei de gambling

În 2016, inteligența artificială a avut un impact major asupra industriei de gambling prin faptul că l-a învins pe cel mai bun jucător de Go din lume. Go este un joc de strategie complex din China și are o vechime de aproximativ 2500 de ani. Are reguli simple și înșelătoare. Jucătorii așează pietre albe și negre pe o tablă cu grilă mare. Piatra de aceeași culoare care atinge alte pietre prietenoase este cea vie, în timp ce pietrele care au căi de scăpare sunt tăiate. În spatele regulilor simple, jocul este incredibil de complex. Cei mai buni jucători învață o viață întreagă pentru a stăpâni jocul.
Experții au învățat computerele AI secvențe specifice de modele tactice. Între timp, experți precum Hassabis și colegii săi au antrenat un program numit AlphaGo pentru a funcționa fără noțiuni preconcepute. Programul folosește o abordare de învățare profundă, în care calculele au loc pe straturi organizate ierarhic.
Pe scurt, AlphaGo a „observat” partidele de Go jucate între oameni pentru a învăța regulile și strategia de joc. Calculatorul a jucat alte câteva partide cu el însuși pentru a inventa noi strategii de Go. AlphaGo a stăpânit secvențe primare până la modele tactice mari, de unul singur.
Unul dintre cele mai importante moduri în care cazinourile cu inteligență artificială ar putea fi de ajutor este în ceea ce privește jocurile de noroc problematice. În timp ce pentru mulți oameni, pariurile sunt pur și simplu o sursă de distracție, jocurile de noroc online pot deveni o problemă pentru unii. Mindway AI este o companie daneză care lucrează la soluții pentru a face jocurile de noroc mai responsabile prin utilizarea inteligenței artificiale și a neurologiei. Scopul acestei tehnologii este de a utiliza un set de algoritmi care să identifice un jucător cu probleme și să le ofere soluții. Detectarea problemelor legate de jocurile de noroc ar putea transforma industria, deoarece va face din aceasta un loc mai sigur pentru toți cei implicați și pur și simplu le va permite oamenilor să se distreze mai mult fără a se supune unor riscuri majore.
În ceea ce privește jocurile de cazino, inteligența artificială te poate ajuta să iei decizia corectă. De exemplu, cu ajutorul AI, se pot face predicții precise în timpul unui joc de poker pe baza analizei statistice și a probabilităților. Vorbim despre o luare de decizii la un nivel extrem de înalt, care, de obicei, ar fi în afara posibilităților unui jucător uman.
În plus, atunci când vizităm cazinoul nostru online preferat, ne îndreptăm spre jocurile noastre preferate. În unele cazuri, este posibil să adaugi jocuri la o secțiune de favorite, dar cu ajutorul inteligenței artificiale, cazinoul va ști care sunt jocurile pe care îți place să le joci în mod regulat și le va plasa automat pe acestea pe pagina principală de fiecare dată când vizitezi cazinoul. Prin utilizarea AI, un cazinou online va putea, de asemenea, să ofere o selecție de jocuri bazată pe interesele personale ale fiecărui jucător în parte.

Concluzie
Această nouă tehnologie transformă întreaga industrie a jocurilor de noroc. Cercetări recente au ajuns la concluzia că inteligența artificială care poate crea un întreg motor de joc urmărind și înregistrând gameplay-ul diferitelor jocuri. În viitor, AI ar putea avea capacitatea de a crea jocuri video fără intervenția umană.

În industria cazinourilor, inteligența artificială devine mult mai avansată în ceea ce privește oprirea jucătorilor care trișează. S-ar putea să vedem cazinouri online create în întregime de AI, fiecare site, pagină web fiind personalizată pentru fiecare jucător.

Din păcate, există o luptă între mașinile AI. Pe de o parte, există mașini AI care se străduiesc pentru autenticitate și corectitudine pentru cazinourile online. Pe de altă parte, altele încearcă să creeze un avantaj nedrept atunci când vine vorba de joc. Ne întrebăm ce versiune de thAI’AI’AI’ss va ieși.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.