Orașul Cluj-Napoca

Împărtășește!

Implică-te! Cluj în imagini

Verificări în campusurile universitare clujene

Data publicării
Categoria

La începutul acestei săptămâni, poliţiştii locali au efectuat verificări în campusurile universitare din oraş pentru identificarea eventualelor nereguli. Acţiunea a vizat campusurile „Haşdeu”, „Observatorului” şi cele din cartierele Mărăşti şi Gheorgheni.

Cele mai multe nereguli au fost depistate în ceea ce priveşte indisciplina în trafic. Au fost aplicate 167 sancţiuni contravenţionale din cauza opririlor/staţionărilor şi parcărilor neregulamentare, în valoare de 14.015 lei, în conformitate cu OUG nr. 195/2002, HCL nr. 61/2014 şi HCL nr. 26/2010.

Inspectorii au aplicat sancţiuni şi pentru altfel de fapte, precum depozitări ilegale de deşeuri voluminoase, comercializare de alcool minorilor, desfăşurarea activităţilor comerciale fără acord de funcţionare, abateri la transport persoane în regim de taxi sau pentru nerespectarea documentaţiei tehnice autorizate la unele construcţii care se edifică în zonele verificate.

În total au fost aplicate 173 sancţiuni contravenţionale, iar valoarea totală a sancţiunilor se ridică la suma de 31.415 lei.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.