Orașul Cluj-Napoca

Ascultă!

Implică-te! Cluj în imagini

VentureConnect este organizat în Cluj pe 12 Octombrie 2011

Data publicării
Categoria

VentureConnect, prima initiativa din Romania ce sustine industria tehnologica si pune in legatura directa tinerii antreprenori din zona IT, on-line si tehnologie cu importante fonduri de investitii nationale si internationale, anunta, in premiera pentru aceasta toamna, editia locala din Cluj, ce are loc pe 12 octombrie la Hotel City Plaza. Editia din Bucuresti are loc pe 23 Noiembrie.

Pentru editia VentureConnect Cluj din 12 Octombrie 2011, si-au confirmat prezenta Doug Richad : antreprenor, investitor, specialist în transferul de tehnologie, cu o experienta importanta in dezvoltarea incubatoarele de afaceri internationale. Cele mai bune proiecte din cadrul intalnirii locale din Cluj sunt selectate pentru competitia finala din Bucuresti, de pe 23 Noiembrie 2011.

VentureConnect este organizat în Cluj pe 12 Octombrie 2011

Ma bucur ca pot sprijini initiativa VentureConnect, deoarece ofera solutii pentru antreprenorii care au nevoie de sustinere financiara si mentorat pentru a isi cladi afaceri de success. Multe dintre proiectele on-line incipiente se lupta cu lipsa resurselor si de cele mai multe ori esueaza din cauza unei consilieri necorespunzatoare. VentureConnect creaza oportunitati viabile, oferind sansa colaborarii directe cu mentori cu experienta reala de business” a declarat Doug Richard, fondator a sapte companii si mentor in programul School for Startups Romania.

Pentru editia din Cluj, antreprenorii trebuie sa isi trimita proiectele pana pe 2 Octombrie 201, mai multe informatii gasindu-se pe website-ul evenimentului. Cele mai bune proiecte prezentate in cadrul VentureConnect Cluj sunt alese pentru intalnirea finala din Bucuresti, efortul participantilor fiind totodata rasplatit de sustinatorii evenimentului VentureConnect: Microsoft BizSpark, School for Startups si OKIAN.

Prin intermediul intalnirilor din Cluj si Timisoara, urmate de editia deja traditionala de la Bucuresti, VentureConnect este o resursa vasta de networking si o forma de mentorat activ pentru antreprenorii romani in colaborare directa cu potentiali investitori.

VentureConnect este organizat în Cluj pe 12 Octombrie 2011

In aceasta toamna, proiectul VentureConnect ia o amploare semnificativa atat prin organizarea celor doua intalniri din tara, cat si prin comunitatea on-line pe care o va dezvolta in perioada urmatoare, comunitate ce reuneste antreprenorii din Romania dar si din sud-estul Europei, pe de o parte, si potentiali investitori importanti din Europa si Statele Unite, pe de cealalta parte. Prezenta la Bucuresti a unor nume sonore ne demonstreaza ca am reusit sa generam o legatura viabila intre antreprenori si investitori activ interesati de domeniile on-line, IT si tehnologie” a declarat Dan Visoiu, Partner Biris Goran si co-fondator VentureConnect.

Sustinatorii evenimentului VentureConnect din aceasta toamna sunt: Microsoft BizSpark (un program global ce vine in intampinarea antreprenorilor cu o oferta completa: acces la produsele Microsoft de dezvoltare si testare, vizibilitate si resurse de marketing), School for Startups Romania (liderul furnizorilor britanici de training in domeniul afacerilor, ce ofera adevarate lectii de afaceri si metode practice pentru reusita in afaceri), OKIAN (una dintre cele mai mari librarii online din Romania), ARIES Timisoara (asociatie profesionala in domeniul IT&C care numara peste 280 de membri individuali la nivel national, patru filiale in Timisoara, Cluj, Brasov si Craiova, 53 de companii din domeniul electronic si software, precum si 4 universitati de profil tehnic), precum si ARMO (Asociatia Romana a Magazinelor Online).

Mai multe detalii legate de depunerea proiectelor pentru editiile din tara si sesiunea finala din Bucuresti se gasesc pe website-ul evenimentului.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.