Orașul Cluj-Napoca

Exprimă-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Un nou magazin de desfacere a produselor Clujana

Data publicării
Categoria

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, a inaugurat ierii, 5 Decembrie 2011, un nou magazin de desfacere a produselor Clujana.

Magazinul, sizuat în complexul comercial CORA, este cel de al cincelea deschis în municipiul Cluj-Napoca de către societatea clujeană producătoare de încălţăminte, după cele din complexele comerciale Polus Center şi Iulis Mall, cel din Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca şi cel propriu, situat în Piaţa 1 Mai.

Am crezut de la început în valoarea şi forţa brandului Clujana, pe care l-am văzut ca pe un reper important al proiectului nostru de promovare a brandurilor reprezentative ale judeţului, prin proiectul „Produs de Cluj. Tocmai de aceea am acordat o atenţie deosebită susţinerii şi dezvoltării acestei societăţi, care este parte a istoriei judeţului nostru. Este îmbucurător că o societate emblematică pentru Cluj se dezvoltă şi îşi consolidează locul binemeritat pe piaţă. Am convingerea că şi pe viitor Clujana şi produsele acestei societăţi se vor bucura de acelaşi succes de piaţă, nu doar în Cluj ci şi în ţară şi peste hotare, consideră preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

Noul magazin Clujana, societatea aflată în proprietatea Consiliului Judeţean Cluj, va fi deschis zilnic între orele 10:00 și 21:00, inclusiv sâmbăta şi duminica. Aici vor putea fi achiziţionate articole de încălţăminte produse sub brandul Clujana, accesorii sau produse de întreţinere.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.