Orașul Cluj-Napoca

Împărtășește!

Implică-te! Cluj în imagini

Ultimele zile cu reduceri la magazinul Motivi din Iulius Mall Cluj

Data publicării
Categoria

Glamour, curaj și feminitate! Sunt cuvintele care definesc noua colecție a brandului Motivi, disponibilă acum în magazinul din Iulius Mall Cluj. În plus, pasionatele de modă se pot bucura de ultimele zile cu reduceri de până la 70% la articolele din colecția de iarnă.

Vrei să te bucuri în continuare de promoții pe placul tău? La magazinul brandului de fashion Motivi, situat la parterul Iulius Mall Cluj, sunt ultimele zile cu reduceri la colecția de iarnă. Discounturile ajung până la 70%, așa că trebuie să te grăbești dacă vrei să îți îmbogățești garderoba cu noi articole.

În plus, Motivi a pregătit pentru iubitoarele de shopping o nouă colecție, definită de conceptul fashionable. Dedicat exclusiv femeilor, Motivi se adresează celor cu o personalitate puternică, atente la detalii și trendurile actuale, care nu se feresc să iasă din tipare. Așa cum și-a obișnuit clientele, noua linie a brandului le propune să fie îndrăznețe, prin piese vestimentare cu imprimeuri și croieli deosebite. Ținute ideale pentru birou, ieșirile cu prietenii în oraș sau o zi obișnuită, care păstrează dedicarea pentru modă și confort, se regăsesc în colecția de primăvară-vară. Articolele Motivi sunt gândite pentru a oferi un look glam, cu linii feminine, și, totodată, urban-sporty.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.