Orașul Cluj-Napoca

Gândește!

Implică-te! Cluj în imagini

UBB asigură 5.516 locuri de cazare în cămine proprii

Data publicării
Categoria

Universitatea Babeş-Bolyai Cluj-Napoca are 16 cămine unde poate asigura cazarea pentru 5.216 studenți și 300 de doctoranzi. Cele mai multe dintre aceste cămine (13) sunt situate în complexul de pe strada Hașdeu. Două camine sunt pe strada Teodor Mihali si un cămin pe strada Pandurilor.

Pentru a obține un loc în cămin studenții trebuie să depună o cerere la facultate, iar cei care solicită un loc pe caz medical sau social trebuie să atașeze cererii un dosar cu actele prevăzute în Regulamentul cadru de cazare.

Studenții care doresc să beneficieze de un loc de cazare în cămin trebuie să îndeplinească condițiile prevăzute în Regulamentul cadru de cazare. Criteriul principal al repartizării locurilor de cazare studenţilor este cel al performanţei în activitatea academică studenţească, definit de media anului anterior. Studenţii de anul I vor fi cazaţi pe baza mediei de la concursul de admitere.

În cele 16 cămine ale UBB accesul la internet este gratuit, există televizoare în holurile căminelor, sunt amenajate spălătorii pentru studenți (în căminele 14, 16, Sport XXI și Economica) și sunt amenajate o sală de tenis de masă și o sală de forță în căminul 16.

Taxele de cazare au rămas neschimbate pentru anul universitar 2013-2014.

Pentru anul universitar 2013-2014 cazarea studenților se va face astfel: 27 Septembrie 2013 anul I, 28 Septembrie 2013 anul II și III, 29 Septembrie 2013 anul IV, master și doctorat.

Listele de cazare se găsesc pe site-urile facultăților.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.