Orașul Cluj-Napoca

Exprimă-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Trupa Coco în deschiderea show-ului Dire Straits Experience

Data publicării
Categoria

Trupa Coco va concerta în Cluj Napoca în deschiderea concertului pe care Dire Straits Experience îl va susține în luna decembrie.

După două concerte sold-out la București și la Timișoara, legendara formație condusă de componenții originali Dire Straits, Christ White și Chris Whitten, acompaniați de muzicieni de top precum Paddy Milner, Terence Reise, Tim Walters și Michael Feat, va aduce pe scenele din Craiova, Bacau, Brasov și Cluj Napoca hituri ca “Sultans of Swings”, “Your latest trick”, “Tunnels of Love”, “Money for nothing”, “Brothers in arms” sau “Romeo and Juliet”.

Dire Straits a scris istorie în muzica rock și s-a bucurat de un success formidabil la cel mai înalt nivel. După despărțirea din 1996, sound-ul unic al trupei a continuat să răsune live în toată lumea prin trupa The Straits care, mai apoi, avea să evolueze sub numele de “The Dire Straits Experience”.

Trupa Coco a luat ființă la inițiativa lui Adrian Tincă, fost membru al formației Compact, unde a petrecut mai bine de zece ani de carieră.

Prima piesa lansată sub numele COCO a fost “Răspuns” care a stârnit numeroase reacții pozitive în rândul publicului. În 2014 au lansat și albumul de debut, “Învingător”.

Trupa Coco îi va acompania pe cei de la Dire Straits Experience la Sala Polivalentă din Cluj Napoca, pe 7 Decembrie 2016 la Sala Polivalentă din Craiova, pe 9 Decembrie 2016 la Sala Sporturilor din Brașov, iar pe 10 Decembrie 2016 la Teatrul de Vară din Bacău.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.