Orașul Cluj-Napoca

Votează!

Implică-te! Cluj în imagini

Treasure Hunt, ediția a doua la Colours of Cluj

Data publicării
Categoria

Dacă la prima ediție organizatorii Colours of Cluj i-au bucurat pe cei care au luat parte la aventura Treasure Hunt cu indicii colorate și cu povești ale unor clădiri comoară din oraș, anul acesta ei sunt invitați să redescopere locațiile festivalului prin intermediul unui concurs, ce îmbină atenția, ingeniozitatea și spiritul de echipă. Indicii, probe și multă voie bună, de toate vor avea parte clujenii la ediția de anul acesta a Treasure Hunt. Concursul va avea loc duminică, 10 August 2014.

Cei care nu au experimentat încă aventura Treasure Hunt se pot înscrie, între 31 Iulie 2014 și 7 August 2014, pe adresa de email info@shiftart.ro. Pot participa maxim 15 echipe, alcătuite din câte două persoane. În e-mail, participanții sunt rugaţi să precizeze numele complete ale celor două persoane care vor forma echipa, precum și datele de contact.

Startul se va da pe data de 10 August 2014, la ora 10:00, la Casa TIFF (strada Universității, numărul 6). Concursul are mai multe probe, care sunt obligatorii, iar îndeplinirea acestora le va aduce participanţilor indiciul pentru următorul obiectiv de atins şi, totodată, posibilitatea de a continua experiența. Aventura Treasure Hunt se va termina cel târziu la ora 15:00.

Organizatorii le propun echipelor o primă provocare: alegerea unui nume cât mai haios, care să sugereze tema de anul acesta a festivalului: RE-CREEAZĂ. Echipa cu cel mai sugestiv nume va primi un premiu special, oferit de The Dungeon: o participare gratuită la primul joc real de evadare din Cluj-Napoca. Pe lângă acesta, au mai fost puse la bătaie și alte premii: pachete cu produse Avon şi abonamente de o lună (12 intrări) la Big Fitness pentru primele trei echipe. Echipa de pe locul întâi va primi în plus două abonamente la TIFF 2015, iar echipa de pe locul doi câte două intrări la filmele proiectate la cinema Victoria.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.