Orașul Cluj-Napoca

Învață!

Implică-te! Cluj în imagini

TiMAF nominalizat la Europe Festival Awards 2014

Data publicării
Categoria

Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania – TiMAF este nominalizat pentru a doua oară consecutiv la categoria Best Indoor Festival în cadrul evenimentului Europe Festival Awards 2014.

Aflat în plină desfășurare, TiMAF se află din nou pe lista finaliștilor alături de cele mai mari festivaluri europene la concursul ce adună anual peste 300 de astfel de evenimente de pe întreag continentul. Cei care doresc să voteze și să susțină Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania în câștigarea titlului Best Indoor Festival sunt rugați să acceseze site-ul oficial.

unde vor găsi toate detaliile referitoare la procesul de votare. Alături de TiMAF, pe listele de votare se regăsesc și alte 2 festivaluri clujene care sunt nominalizate la categoria Best Small Festival (Jazz in the Park) și Best Medium-Sized Festival (Electric Castle Festival). Gala Europe Festival Awards va avea loc pe 14 Ianuarie 2015 în Olanda la Eurosonic Noorderslag.

Cea de a patra ediţie a Festivalului Internaţional de Muzică şi Artă Transilvania are loc în perioada 3 – 19 Octombrie 2014 şi cuprinde spectacole cu artişti internaţionali si naţionali, petreceri, competiţii de muzică, dans, fashion şi graffitii.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.