Orașul Cluj-Napoca

Distrează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

TiMAF dă startul la înscrieri pentru cele mai importante competiții: TiMAF Battle of the Bands și TiMAF Dance Competition

Data publicării
Categoria

Festivalul Internaţional de Muzică şi Artă Transilvania TiMAF 2014 anunţă deschiderea celor două competiţii importante ale festivalului: TiMAF Battle of the Bands şi TiMAF Dance Competition.

TiMAF Battle of the Bands

Cea de a doua competiţie importantă a festivalului este TiMAF Battle of the Bands ce îşi propune să aducă pe aceeaşi scenă cei mai buni solişti, trupe, DJ şi producători din ţară şi din străinătate. Înscrierile se fac până în data de 25 Septembrie 2014 prin completarea formularului de înscriere existent pe site-ul timaf.com, sectiunea Competiţii, expedierea acestuia la adresa de e-mail inscriere@timaf.com alături de link-ul către pagina de Facebook sau pagina oficială a artiştilor şi link-uri către materialele audio ale acestora, conţinând reprezentaţii live. Participanţii selectaţi de către juriu vor intra în cursa pentru marele premiu al festivalului, în valoare de trei mii de dolari.

TiMAF Dance Competition

Concursul TiMAF Dance Competition va cuprinde genuri de dans precum salsa, dans contemporan, street dance şi show dance şi sunt invitaţi să se înscrie trupe de dansatori din ţară şi din străinătate, cu vârsta cuprinsă între 12 şi 35 de ani, prin completarea formularului de înscriere existent pe site-ul timaf.com, în secţiunea Competiţii şi expedierea acestuia la adresa de e-mail inscriere@timaf.com. Taxa de participare este de 25 de lei pentru fiecare persoană iar perioada de înscriere se încheie în data de 10 Octombrie 2014. Premiul cel mare al concursului TiMAF Dance Competition este în valoare de o mie de dolari şi se va atribui celui mai spectaculos moment desemnat de juriu.

Mai multe informaţii privind cele două competiţii, regulamentele oficiale şi formularele de înscriere găsiţi accesând site-ul timaf.com, secţiunea Competiţii.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.