Orașul Cluj-Napoca

Muncește!

Implică-te! Cluj în imagini

Tabără de muzică la Liceul pentru Deficienţi de Vedere

Data publicării
Categoria

Liceul pentru Deficienţi de Vedere, Cluj-Napoca, instituţie de învăţământ special aflată în subordinea Consiliului Judeţean Cluj, organizează în perioada 10-15 Aprilie 2011, o tabără de muzică, în colaborare cu Music Camp International, tabără condusă de preşedinte, dirijor, Connie Fortuno, USA şi 15 voluntari din România.

În cadrul manifestării sunt implicaţi peste o sută de elevi cu deficienţe vizuale de la gimnaziu şi liceu. Ei vor participa, pe parcursul unei săptămâni, la repetiţii corale şi la cursuri de cunoaştere şi utilizare a instrumentelor muzicale: chitară, vioară, blockflote, clopoţei rezonanţi, instrumente de percuţie.

Tabăra muzicală se va finaliza cu un concert care va fi susţinut la Biserica Reformată, pe data de 15 Aprilie 2011, începând cu ora 15:00, cu ocazia Sărbătorii de Florii şi a Paştelui.

Elevii din cadrul Liceului pentru Deficienţi de Vedere, vor susţine un concert coral şi o demonstraţie de muzică instrumentală, concert care va reprezenta concretizarea studiului din tabăra de muzică, desfăşurată în săptămâna 10-15 Aprilie 2011. Aceştia vor fi acompaniaţi de membrii Orchestrei Filarmonicii de Stat Transilvania Cluj-Napoca.

Apreciem în mod deosebit această manifestare întrucât implicarea activă a tinerilor în activităţile din tabăra muzicală contribuie la dezvoltarea sentimentului de responsabilitate al acestora, a spiritului de echipă, a încrederii în sine şi a laturii artistice precum şi la integrarea elevilor cu deficienţe vizuale în viaţa comunităţii a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.