Orașul Cluj-Napoca

Împărtășește!

Implică-te! Cluj în imagini

Studenţi şi absolvenţi ai UBB premiaţi la Gala Ligii Studenţilor Români din Străinătate

Data publicării
Categoria

În cadrul Galei Studenților Români din Străinătate, care a avut loc în 8 ianuarie 2014, la Bucureşti, un juriu alcătuit din personalități ale societăţii româneşti din mediul academic și profesional a premiat o studentă şi doi absolvenţi ai Universităţii Babeş-Bolyai.

Mircea Cimpoi, absolvent al Facultăţii de Matematică şi Informatică, în prezent doctorand în inginerie la Universitatea din Oxford, a primit Premiul Studentul român al anului în Europa (nivel post-universitar). Rezultatele obținute, dincolo de promovarea imaginii României, mă obligă să nu fiu numai un exemplu, ci să mă implic activ în formarea și sprijinirea altor exemple, declară Mircea Cimpoi.

Andra-Maria Buta, absolventă a Facultăţii de Drept şi beneficiară, în anul 2013, a unei burse Erasmus în Franța, la Institut Régional du Travail Social Poitou Charentes Poitiers, a primit Premiul Studentul român Erasmus al anului 2013. Încă încerc să îmi găsesc locul în acest imens puzzle al lumii, să-mi determin rolul și să-mi aduc contribuția în societate. Deocamdată, încerc să mă implic ori de câte ori am ocazia, spun pas la neutralitate, spune Andra-Maria Buta.

Ana-Maria Vîjdea, absolventă a Facultății de Teatru și Televiziune, bursieră Erasmus în Turcia, în anul 2012, a primit Premiul Special din partea ANPCDEFP (categoria ERASMUS). Ana-Maria Vîjdea, este pasionată de non-ficţional şi a participat de-a lungul anilor la diferite programe de training, cel mai recent fiind Aristoteles Workshop. Filmul realizat de mine a fost selectat de diferite festivaluri naționale și internaționale precum IDFA, East Silver Market, One World, BIEFF.

Ediția din 2014 a Galei Studenților Români din Străinătate a vizat rezultatele deosebite obținute de studenții români, în anul universitar 2012-2013, în domeniul de studiu, în activitatea ştiinţifică, precum şi implicarea din plan social.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.