Orașul Cluj-Napoca

Respectă!

Implică-te! Cluj în imagini

Spune DA unei programări la salon realizate online – folosește Stailer

Data publicării
Categoria

Staier vrea să îți minimalizeze eforturile pe care le depui atunci când ești în căutarea serviciilor de beauty. Cum? Oferindu-ți oportunitate de a realiza programări online. Este o platforma destul de recent lansată pe care o poți folosi pentru a-ți face programări la saloanele de înfrumusețare din Cluj.

Folosind stailer.ro a i garanția că programarea ta nu se suprapune cu una a altei persoane căci este făcută în timp real. De ce să mai pierzi timp dând telefoane în căutarea unui loc liber pentru nevoile tale de beauty? Cu Stailer tu ești cel care decide în ce zi și la ce ora să beneficieze de serviciul de interes. Află mai multe despre această platformă în rândurile ce urmează.

Ce te-ar putea convinge să foloseșți Stailer în viitor?

Fie că ești în căutarea serviciilor de tuns femei in Cluj, sau tuns bărbați, poți apela oricând la Stailer. Poate primul lucru ce te-ar putea convinge că este mai simplu să folosești Stailer este reprezentat de diversitatea serviciilor. Pe lângă tuns, atât pentru publicul feminin, cât și pentru publicul masculin, Stailer îți mai oferă și posibilitatea de a te programa la manichiură și pedichiură, styling, vopsit, epilare, make up, cosmetică, masaj, pensat și chiar tratamente pentru par.

Un alt motiv pentru care vei prefera Stailer pe viitor ține de posibilitatea de a realiza o programare la orice oră din zi și din noapte. Ai garanția că aceasta ajunge în timp real în agenda salonului la care ai realizat-o.

Mai mult decât atât, folosind Stailer, nu mai pierzi timp dând telefoane pentru a verifica disponibilitatea stilistului tău. După cum s-a enunțat și anterior, poți filtra rezultatele în funcție de timpul tău liber.

Stailer înglobează în cadrul său saloanele de top din Cluj!

Folosind Stailer vei descoperi și alte saloane de top din Cluj. Poate că stilistul tău din prezent nu se mai ridică la nivelul așteptărilor tale și ți-ai dori să îl înlocuiești cu altul mai bun. Stailer ar putea fi soluția ta în acest sens. Nu trebuie decât să folosești această platformă în modul pe care îl găsești cel mai comod: fie filtrând rezultatele în funcție de dată și ora aleasă de tine, fie alegând din start salonul de la care vei să primești servicii.

Stailer este o platformă 100% gratuită, fie că îți faci cont de client sau nu. Aici se adună saloanele de top din Cluj, saloanele ce știu cu adevărat ce înseamnă servicii de beauty. Nu ai niciun motiv pentru care nu ai folosi Stailer, având în vedere că vorbim de timp economisit din belșug.

În cazul în care nu mai dorești o programare realizată, o poți anula oricând. Din nou, nu plătești nimic atunci când vrei să o anulezi. Găsești pe stailer.ro informații precise cu privire la modul în care poți anula o programare. Poți face acest lucru la orice oră din și din noapte.

Dacă stilistul îți anulează programarea din varii motive, vei fi înștiințat din timp cu privire la acest lucru. Pentru nelămuriri cu privire la folosirea platformei poți lua legătura cu personalul: support@stailer.ro.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.