Orașul Cluj-Napoca

Exprimă-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Spherik Accelerator prelungește perioada înscrierilor în programul de accelerare pentru startup-uri

Data publicării
Categoria

Spherik Accelerator prelungește perioada înscrierilor în programul de accelerare a startup-urilor dedicat echipelor de tineri antreprenori până în data de 26 octombrie 2014.

Startup-urile selectate în program vor beneficia de servicii în cloud de la Amazon WebServices, software antreprenorial dedicat de la LaunchPad Central, iar ZeList Monitor și-a oferit gratuit serviciile de monitorizare. În același timp, programul a beneficiat de promovare din partea comunității locale – RomanianStartups.ro, SimplonRo, StartupWeekend Cluj, Techsylvania și Transylvania College.

“România pregătește profesioniști excepționali în domeniul tech. Cu toate acestea, cei care vor să devină antreprenori întâmpină două dificultăți: crearea unor businessuri scalabile și stabilirea de conexiuni. Prin implicarea unor mentori de diferite naționalități, din locuri diferite și cu experiențe variate, Spherik îi ajută pe antreprenorii români să depășească aceste dificultăți”, a spus Daniel Tet, Managing Consultat la Edge Business Advisory, în SilliconValley, și mentor al programului.

Spherik Accelerator este un program de 4 luni, cu o metodologie proprie, în care profesioniști reputați vor ajuta echipele să-și dezvolte propriile startup-uri.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.