Orașul Cluj-Napoca

Implică-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Situaţia deszăpezirii la Cluj-Napoca

Data publicării
Categoria

Cele două firme responsabile cu deszăpezirea în municipiu, SC Rosal Grup SRL şi SC Brantner Servicii Ecologice SA, au acţionat încă din seara trecută, de luni, 21 Februarie 2011, pe străzile din Cluj-Napoca. Ambele firme au intervenit cu 26 de utilaje pe fiecare sector pentru combaterea zăpezii şi a gheţii pe străzile cu gradul de urgenţă I, II şi III.

SC Rosal Grup SRL a intervenit cu 36 de angajaţi şi cu 12 utilaje, iar SC Brantner Servicii Ecologice SA, cu 35 de angajaţi şi 14 utilaje. De ieri seara până în această dimineaţă, cele două firme au utilizat aproximativ 350 de tone de material antiderapant pentru cele 3 intervenţii pe străzile de urgenţă I şi câte 2 intervenţii pe cele de urgenţă II şi III.

Clujenii care doresc să semnaleze eventualele probleme cu deszăpezirea, pot face acest lucru sunând la Dispeceratul Comandamentului de deszăpezire din cadrul Primăriei – 0264 431 753.

În programul de deszăpezire sunt cuprinse 639 de străzi – dintre acestea 211 sunt în urgenţa I, 231 în urgenţa II şi 197 în urgenţa III.
Vă reamintim că municipiului Cluj-Napoca este împărţit în 2 sectoare de deszăpezire. Contractul pentru sectorul I este deţinut de către SC Rosal Grup SRL şi acoperă cartierele Mănăştur, Zorilor, Grigorescu, Gruia, D. Rotund, şi circa 80% din zona centrală. Sunt cuprinse în total 329 de străzi, dintre care: 126 de străzi de urgenţa I, 111 de urgenţa II, şi 92 de urgenţa III. În această iarnă, în acest sector au fost introduse 18 străzi noi pentru deszăpezire.

În sectorul II intervine SC Brantner Servicii Ecologice SA şi acoperă cartierele Gheorgheni, Mărăşti, Între Lacuri, Bulgaria, A. Mureşanu, Someşeni, şi circa 20% din zona centrală. În total sunt 310 străzi pe care se va face deszăpezire, dintre care 85 de urgenţa I, 120 de urgenţa II şi 105 de urgenţa III. 15 dintre aceste străzi sunt noi, intruduse în programul sectorului II în acest an.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.