Orașul Cluj-Napoca

Creează!

Implică-te! Cluj în imagini

Şedinţă comună între reprezentanţii primăriei şi ai E-ON

Data publicării
Categoria

Primarul Sorin Apostu, împreună cu executivul primăriei a participat luni, 27 Iunie 2011, la o şedinţă comună cu reprezentanţii E-ON Gaz, în încercarea de a obţine din partea acestora răspunsuri clare cu privire la programele de intervenţie ale companiei în municipiul Cluj-Napoca.

Au fost luate în discuţie mai multe obiective din muncipiul Cluj-Napoca, dintre care patru mai importante. Este vorba despre străzile Calea Turzii, Detunata (care au deja aprobate studiile de fezabilitate, urmând să se deruleze lucrările, Tatra şi Lupeni (cu foarte multe sesizări din partea cetăţenilor). Pentru aceste obiective municipalitatea clujeană a primit aviz nefavorabil din partea E-ON din cauza faptului că pe aceste străzi compania urmează să intervină cu lucrări de modernizare. Din păcate, conducerea E-ON nu a putut da un termen exact pentru începerea investiţiilor pe aceste străzi.

Am identificat cel puţin trei probleme în relaţia primăriei cu E-ON Gaz. În primul rând avem cheltuieli suplimentare pentru refacerea străzilor sparte, mai este şi deranjul în trafic, plus că nu au investit nimic în reţeaua de distribuţie a gazului din municipiu, a afirmat primarul.

Primarul le-a solicitat celor de la E-ON Gaz să urgenteze demersurile pentru derularea proiectelor de investiţii în municipiu şi corelarea acestora ce cele ale primăriei

E mai ieftin să lucraze odată cu noi, decât să tot spargă. Dacă ar fi după E-ON nu am putea interveni deloc cu reparaţii la străzi. Am sperat ca astăzi să obţinem nişte răspunsuri clare pentru că oraşul nu poate sta blocat. Terenul face mai mult decât munca de birou, aşa că o să ne deplasăm pe teren împreună cu dânşii să vedem pe care porţiuni ne putem apuca de lucru, a precizat primarul Sorin Apostu.

Numai în acest an E-ON Gaz a spart străzile oraşului de 889 de ori.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.