Orașul Cluj-Napoca

Învață!

Implică-te! Cluj în imagini

Se reia licitaţia pentru plata parcării prin SMS

Data publicării
Categoria

Primăria Cluj-Napoca relansează licitaţia de contractare a unei firme în vederea implementării sistemului de plată a parcării prin mesaj text (SMS), trimis de pe telefon mobil, conform HCL nr. 26/2010, completată şi modificată prin HCL nr. 228/2011.

La cererea de oferte care a avut loc în data de 6 Octombrie 2011, au participat PFA RADU RECHEŞAN şi firma SC PICONET TIMIŞOARA, însă ofertele depuse au fost declarate neconforme din cauza faptului că nu au îndeplinit cerinţele minime ale caietului de sarcini.

Valoarea estimată a contractului este de 74.672,5 lei, iar vineri, 16 decembrie 2011, documentaţia de licitaţie a fost transmisă spre validare şi publicare pe SEAP.

Plata prin sms este un nou instrument de plată a parcării pentru staţionări de scurtă durată (minim o oră), metodă care se materializează prin trimiterea unui mesaj text de pe telefonul mobil ce cuprinde numărul de înmatriculare a autoturismului la numărul corespunzător zonei tarifare în care se efectuează parcarea (zona 1 sau zona 2). Beneficiarul va primi ulterior un mesaj de confirmare a efectuării plăţii, care cuprinde costul staţionării, zona tarifară, ora, minutul la care expiră timpul de parcare.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.