Orașul Cluj-Napoca

Fii unic!

Implică-te! Cluj în imagini

Şase clujeni, trimişi de Iulius Mall la cele mai cool concerte

Data publicării
Categoria

În această toamnă, Iulius Mall Cluj şi-a invitat clienţii să descopere Unde mergem după shopping?. A treia ediţie a campaniei s-a desfăşurat în perioada 21 Septembrie 2012 – 14 Octombrie 2012, fiind puse în joc bilete la cele mai aşteptate concerte din Europa.

Şase clujeni care au făcut cumpărături de minimum 100 de lei au câştigat expediţiile muzicale mult râvnite. O sesiune de shopping şi completarea talonului de participare la tombolă s-au materializat în bilete pentru două persoane la concertul Jennifer Lopez, organizat pe 26 Octombrie 2012, la Praga, pentru Darie Cristian Mureşan. Aceeaşi reţetă de succes a ajutat-o pe Veronica Luminiţa Petru să câştige bilete la concertul Chris Brown, din 22 Noiembrie 2012, la Berlin. Câştigătoarea biletelor la concertul Muse, din 19 Noiembrie 2012, la Viena, este Otilia Hobaj. Pentru clienţii Iulius Mall trimişi la concerte din Europa, premiile se vor extinde într-o expediţie muzicală, fiindu-le asigurată cazarea şi transportul cu avionul pentru două persoane.

Alţi trei clienţi norocoşi au făcut parte din publicul evenimentului Lord of The Dance, de la Cluj-Napoca. Pentru Diana Stănilă, Andreea-Maria Springean şi Radu Vasile Cot, cumpărăturile în Iulius Mall s-au tranformat în bilete la spectacolul cel mai aşteptat la nivel local.

Împătimiţii de muzică din Cluj, care şi-au exersat calităţile artistice prin intermediul cunoscutului joc Guitar Hero, au câştigat cele mai dorite premii. Concursul s-a desfăşurat în perioada 21 Septembrie 2012 – 5 Octombrie 2012. Pasiunea pentru instrumente l-a clasat pe primul loc pe Ştefan Cârstocea, care acum este proprietarul unui pachet Yamaha Tour Gear Guitar. Sergiu Hodiş a câştigat premiul doi, ce constă în Yamaha Keyboard PSR – 233, iar premiul trei a ajuns la Radu Drăgan, adică Yamaha Dockstation.

Pentru ei, cumpărăturile la Iulius Mall s-au transformat în premii ce garantează distracţia.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.