Orașul Cluj-Napoca

Fii unic!

Implică-te! Cluj în imagini

Sancţiuni de peste 67.500 lei pentru parcări neregulamentare

Data publicării
Categoria

Poliţiştii locali au aplicat de la începutul acestei luni şi până în prezent 241 de sancţiuni contravenţionale şoferilor clujeni care au oprit, au staţionat sau au parcat neregulamentar pe domeniul public. Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 67.600 lei. Sancţiunile au fost date în conformitate cu HCL nr. 26/2010 şi HCL nr. 61/2014.

Verificările au fost efectuate, în special, pe străzile centrale – Avram Iancu, Republicii, General Traian Moşoiu, Rubin Patiţia, Cardinal Iuliu Hossu şi Horea, dar şi în alte zone din oraş.

Prin aceste acţiuni, poliţiştii locali încearcă prevenirea unor incidente în trafic datorate parcărilor neregulamentare din intersecţii sau sensuri giratorii, care obturează vizibilitatea şoferilor sau pietonilor aflaţi în trafic.

În cazul în care cetăţenii sesizează astfel de nereguli, se pot adresa Dispeceratului Poliţiei Locale, la numărul de telefon +4 0264 598 784, astfel încât echipa mobilă să intervină în cel mai scurt timp posibil pentru a-i sancţiona pe cei care încalcă legea.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.