Orașul Cluj-Napoca

Împărtășește!

Implică-te! Cluj în imagini

S-a semnat contractul pentru Centrul Cultural Transilvania

Data publicării
Categoria

Astăzi a avut loc semnarea contractului pentru realizarea proiectului Centrului Cultural Transilvania, care va găzdui şi filarmonica clujeană – una dintre cele mai importante din Europa.

Astfel, în termen de maxim şase luni de la data semnării acestui contract se va finaliza proiectul şi apoi va fi organizată licitaţia de execuţie pentru construirea Centrului Cultural Transilvania.

Sala de concerte, sediul Filarmonicii şi piaţeta vor fi amenajate din fondurile Primăriei, iar restul clădirilor şi parking vor fi realizate printr-un parteneriat public-privat.

Proiectarea pentru hotel şi parking-ul aferent va avea loc într-un termen de două luni de la semnarea contractului, având în vedere necesitatea demarării procedurii de concesiune lucrări pentru acest obiectiv de investiţii.

În urma jurizării, proiectul desemnat câştigător, în unanimitate, cu un scor de 51 puncte a fost proiectul numărul 3, depus de către SC Vaal Arhitectura în asociere cu Mid Instal şi Popp şi Asociaţii. Negocierea derulată cu reprezentanţii asocierii a determinat o scădere a preţului ofertat iniţial de 2,4 milioane lei (fara TVA) la o valoare de 2.160.000 lei (fara TVA) şi o durata de realizare a proiectului de şase luni.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.