Orașul Cluj-Napoca

Informează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Românii, tot mai hotărâţi în privinţa vacanţelor: peste 25.000 de turişti au vizitat în week-end Târgul de Turism Touristica

Data publicării
Categoria

Vizitatorii au fost în căutare de sejururi, locuri exotice pentru luna de miere, iar unii s-au orientat şi către turismul cultural-religios.

„Ne bucurăm foarte mult de numărul mare de turişti veniţi pe parcursul celor trei zile şi că aceştia şi-au rezervat concediul. Am observat o creştere în ceea ce priveşte educaţia turiştilor. Sunt mult mai hotărâţi, ştiu exact ce vor şi au un nivel informaţional ridicat. Aproximativ 80% din cei care au fost prezenţi la târg şi-au rezervat vacanţa sau o vor rezerva în cursul acestei săptămâni”, au declarat organizatorii Târgului de Turism Touristuca, Libero Events.

Cu pliante, cataloage şi multă consultanţă despre locuri cu adevărat minunate şi oferte speciale, aşa au încercat să-şi atragă clienţii agenţiile de turism aflate la eveniment. Fie că este vorba despre circuite speciale cu plecare din Cluj în China clasică, Rusia, capitalele nordice (Malmo, Copenhaga, Goteborg, Oslo, Lund sau Stockholm), Thailanda sau destinaţii deja consacrate precum Grecia, Insulele Marii Egee sau Spania, vizitatorii au avut de unde să-şi aleagă destinaţiile de vacanţă la preţuri convenabile.

În anul acesta Paştele catolic şi cel ortodox au loc în aceeaşi zi, 16 aprilie, ocazie ideală pentru credincioşi să plece în pelerinaje în locuri cu adevărat încărcate cu har, iar un pelerinaj la Medugorje de Paşte a fost ceea ce căutau.

Aflată în Bosnia Herţegovina, Medugorje este un loc de pelerinaj. Într-o astfel de destinaţie un pelerinaj în perioada 12 – 18 aprilie, la un hotel de trei stele, cu transport asigurat costă 210 euro.

Cei prezenţi la târg au avut în această ediţie a târgului oportunitatea să „simtă” pe propria piele care este atmosfera dintr-o staţiune turistică prin intermediul ochelarilor inteligenţi – VR (Virtual Reality).

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.