Orașul Cluj-Napoca

Ascultă!

Implică-te! Cluj în imagini

Restricții de circulație de Ziua Națională a României

Data publicării
Categoria

Cu ocazia evenimentelor organizate de Ziua Naţională a României, Primăria Municipiului Cluj-Napoca a luat măsuri privind restricţionarea circulaţiei în zona centrală.

Miercuri, 1 Decembrie 2010, începând cu ora 14:30 va fi închisă circulaţia pe strada Petru Maior şi în Piaţa Lucian Blaga, cu ocazia spectacolului organizat de municipalitate în faţa Casei de Cultură a Studenţilor.

Conducătorii auto vor folosi ruta ocolitoare pe străzile Clinicilor – Victor Babeş (la care i se va inversa sensul) – Ion Creangă (la care i se va inversa sensul) – Republicii. De asemenea, circulaţia pe Calea Moţilor se va desfăşura numai înainte, spre strada Memorandumului, iar în zona hotelului Melody conducătorii auto vor avea obligaţia de a efectua virajul la stânga spre strada R. Ferdinand.

Pentru ca Retragerea cu torţe din Piaţa Lucian Blaga înspre Piaţa Avram Iancu să se desfăşoare fără incidente, Primăria a luat măsura închiderii circulaţiei pe străzile S. Micu, I. Raţiu, Napoca, Eroilor şi în Pieţele Avram Iancu şi Ştefan cel Mare (latura dinspre Comandamentul Armatei).

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.