Orașul Cluj-Napoca

Ascultă!

Implică-te! Cluj în imagini

Rebranders 4.0

Data publicării
Categoria

Rebranders 4.0 este un proiect de voluntariat inițiat de AIESEC Cluj Napoca, în cadrul căruia, tineri din diverse țări vin în Cluj Napoca și ajută facultățile să devină mai vizibile și să se promoveze atât pe plan național cât și pe plan internațional.

Pentru șase săptamâni (23 iunie-1 august 2014), patru facultăți: Facultatea de Litere, Facultatea de Business, Facultate de Fizica și Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din cadrul Universității Babes-Bolyai Cluj Napoca beneficiază de ajutorul a 13 studenți internaționali pentru o mai bună promovare online atât în România, cât și în străinătate. ReBranders 4.0 din această vară găzduiește tineri din țări precum: Italia, Canada, Vietnam, Hong Kong, Malaezia, Estonia, Slovacia, Pakistan, India, Mexic și Zimbabwe.

Acești tineri au ocazia să se dezvolte atât pe plan profesional cât și pe plan personal.

Ei au avut parte de traininguri pe diverse teme precum branding, PR, time management și design. Pe lângă aceste traininguri internaționalii trăiesc într-un mediu multicultural, au ocazia să viziteze și să cunoască cultura, tradițiile și obiceiurile din România. Lucrând într-un mediu academic, acest proiect îi ajută să-și dezvolte abilitățile deja cunoscute, să-și descopere alte skilluri și să le fructifice. În ceea ce privește dezvoltarea personală, ei învață să lucreze într-o echipă multiculturală, să se ajute reciproc, să-și împartă sarcini și să respecte părerile celorlați.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.