Orașul Cluj-Napoca

Respectă!

Implică-te! Cluj în imagini

ReBranders 2013

Data publicării
Categoria

Proiectul ReBranders, iniţiat în anul 2012 de către AIESEC Timişoara, va fi organizat anul acesta şi în oraşul Cluj-Napoca, de către AIESEC Cluj-Napoca în parteneriat cu Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV).

Proiectul se va desfăşura în perioada 21 Ianuarie 2013 – 5 Martie 2013 şi va aduce șase studenţi internaţionali, din ţări precum: Maroc, Turcia, Grecia, Egipt, Polonia şi Taiwan, care vor lucra împreună la o nouă strategie de promovare a instituţiei şi vor crea materiale de prezentare a acesteia într-un mod cât mai atractiv pentru public, precum un tur virtual al universităţii şi 2 broşuri de prezentare ale acesteia.

De asemenea, spre finalul proiectului va fi organizat şi un eveniment de tip Global Village, deschis publicului clujean, cu participarea studenţilor internaţionali care vor prezenta elemente specifice ale culturii ţărilor din care provin, aducând o notă în plus de interculturalism în oraşul Cluj-Napoca.

AIESEC Cluj-Napoca doreşte ca prin proiectul ReBranders 2013 să ofere o experienţă multiculturală unică pentru cei 6 internaţionali şi, totodată, să aducă un plus de imagine uneia dintre cele mai respectate universităţi clujene.

AIESEC este cea mai mare organizaţie globală pentru studenţi, cu o tradiţie de 65 de ani, curent prezentă în 113 ţări şi 2400 de universităţi, cu peste 86.000 membri.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.