Orașul Cluj-Napoca

Exprimă-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Programări exclusiv online la Serviciul Permise şi Înmatriculare a Vehiculelor Cluj

Data publicării
Categoria

Instituţia Prefectului Cluj pune la dispoziţia persoanelor fizice şi juridice posibilitatea efectuării de programări exclusiv online (trei ghişee) în vederea depunerii actelor pentru înmatricularea vehiculelor, începând cu data de 4 Martie 2017, prima zi disponibilă planificării online fiind 7 Martie 2017.

Precizăm că în prezent există posibilitatea programării online pe un singur ghişeu, operaţiune pusă la dispoziţia cetăţenilor din 17 martie 2015, dar odată cu eliminarea timbrului de mediu, numărul solicitărilor de înmatricularea a crescut considerabil, motiv pentru care programările la acest ghişeu se fac la mai mult de 3 luni. În cazul ghişeului online funcţional deja (Ghişeul nr. 4), precizăm că până la epuizarea programărilor făcute, se va respecta întocmai planificarea efectuată.

Cei care doresc să efectueze o programare online trebuie să acceseze spcrpcivcluj.ro, fiind necesară introducerea următoarele date: nume, prenume, telefon, email şi serie şasiu. După introducerea datelor, cel programat va primi pe email un mesaj de confirmare care va conţine data, ora şi ghişeul la care fost planificat.

La data programării cetăţenii sunt rugaţi să se prezinte la Serviciul Permise şi Înmatricularea a Vehiculelor la ora stabilită, în cazul neprezentării, rezervarea anulându-se.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.