Orașul Cluj-Napoca

Creează!

Implică-te! Cluj în imagini

Profesor UBB ales în forul de conducere al European Accounting Association (EAA)

Data publicării
Categoria

Începând cu luna mai 2016, comunitatea cercetătorilor și cadrelor didactice din domeniul contabilității care sunt afiliați instituțiilor academice din România va fi reprezentată în forul de conducere al European Accounting Association (EAA) de către un cadru didactic al UBB.

Mandatul de 3 ani va începe imediat după Adunarea Generală a European Accounting Association din acest an, care va avea loc la Maastricht. Ca urmare a procesului de alegere desfășurat în două etape distincte la nivelul asociației, a fost desemnat pentru poziția de Coordonator Național pentru România domnul conf.univ.dr. Răvan V. Mustață, cadru didactic al Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

Această asociație reunește cadrele didactice și cercetătorii din domeniul contabilității la nivelul Europei, stabilind o platformă reală pentru diseminarea rezultatelor cercetării contabile Europene, dar și pentru dezvoltarea abilităților de cercetare și predare a membrilor comunităților academice preocupați de sfera contabilității. De asemenea, EAA își propune să dezvolte relații cu alte asociații similare din spațiul internațional, respectiv autorități și instituții publice abilitate să activeze în procesul de reglementare a domeniului contabilității.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.