Orașul Cluj-Napoca

Exprimă-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Primul magazin CHOU din România s-a deschis la Iulius Mall Cluj

Data publicării
Categoria

Aşa cum şi-a obişnuit deja clienţii, Iulius Mall Cluj vine cu o nouă surpriză pentru toate pasionatele de shopping. CHOU este cel mai recent magazin care s-a alăturat portofoliului îndrăgitei destinaţii de cumpărături şi este primul din ţară al brandului româno-francez. Noua locaţie este situată la etajul I în Iulius Mall, în vecinătatea cafenelei Bourbon.

Primul magazin CHOU din România s-a deschis la Iulius Mall Cluj

Într-un cadru modern şi elegant, CHOU oferă o gamă variată de încălţăminte şi accesorii de damă, care impresionează prin detaliile aparte. Fie că doresc încălţăminte elegantă sau casual, clientele Iulius Mall vor găsi în noua locaţie modele deosebite, comode, dar fără a renunţa la rafinament.

Accentul pus pe calitate şi confort face ca magazinul CHOU să fie destinaţia preferată a doamnelor şi domnişoarelor care apreciază pantofii din piele ecologică, făcuţi cu bun gust. Pe rafturile noului magazin se găsesc şi portofele chic, genţi în tendinţe şi o gamă variată de eşarfe din materiale naturale şi în culori atrăgătoare. Articolele CHOU se disting prin atenţia la detalii şi execuţia ireproşabilă, adaptându-se tuturor preferinţelor publicului feminin, de toate vârstele.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.