Orașul Cluj-Napoca

Exprimă-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Primăria a prelungit termenul de depunere a cererilor pentru ajutoarele de încălzire

Data publicării
Categoria

Primăria Municipiului Cluj-Napoca a prelungit termenul de preluare a cererilor de ajutor pentru încălzirea locuinţei pentru luna noiembrie până în 19 Noiembrie 2010.

Continuarea programului de preluare a cererilor după închiderea sesiunii aferente lunii noiembrie se va face în perioada 1 Decembrie 2010 – 31 Martie 2011, în primele 20 de zile ale lunii în care se face cererea în vederea obţinerii ajutoarelor de încălzire a locuinţelor cu agent termic, gaze naturale şi lemne.

Cererile se vor depune în continuare la sediile primăriilor de cartier, la camera 10 din incinta sediului Primăriei (Piaţa Unirii, numărul 1) şi la Centrul de Informare pentru Cetăţeni (strada Moţilor, numărul 7).

Precizăm din începând cu luna decembrie 2010 nu se mai preiau cereri la sediul Regiei Autonome de Termoficare Cluj-Napoca (din B-dul 21 Decembrie 1989, nr. 79), asociaţiile de proprietari urmând să depună aceste cereri în camera 10 din incinta sediului Primăriei.

Până în prezent aproximativ 3.400 de clujeni au depus astfel de cereri, din care:

  • 1.000 cereri ajutor încălzire cu agent termic;
  • 2.390 cereri ajutor încălzire cu gaze naturale;
  • 10 cereri ajutor încălzire cu lemne.

În urma procesării cererilor, în 73 de cazuri au fost identificate persoane cu bunuri care conduc la excluderea acestora de la primirea ajutoarelor de încălzire, cu venituri care depăşesc plafonul de acordare al acestora sau cu documente lipsă la dosar. 90 de solicitări vor fi supuse unor verificări, iar în alte 30 de cazuri sunt probleme din cauza lipsei facturii la gaz, acestea neputând fi incluse în programul de procesare al cererilor de încălzire.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.