Orașul Cluj-Napoca

Gândește!

Implică-te! Cluj în imagini

Pimkie și Penti, noile branduri care au deschis magazine în Iulius Mall Cluj

Data publicării
Categoria

Pasionatele de modă au parte de noi surprize, în ton cu tendinţele actuale, la Iulius Mall Cluj.

De curând, primul magazin din regiune al brandului francez Pimkie s-a deschis la parterul îndrăgitei destinaţii de cumpărături, spre încântarea doamnelor şi domnişoarelor care apreciază calitatea, modernitatea şi confortul în vestimentaţie. O altă nouă destinaţie pentru amatoarele de shopping este şi Penti, situată la etajul Iulius Mall, marca turcească de ciorapi şi lenjerie intimă.

Pimkie iubeşte femeile la fel de mult cum iubeşte moda. Noul magazin din Iulius Mall Cluj este dedicat genului feminin, care adoră să fie în pas cu trendurile actuale şi să exprime stilul energic şi tânăr prin vestimentaţie. Brandul francez are o experienţă de aproape 45 de ani în retail-ul de îmbrăcăminte, adaptându-se mereu la noutăţile fashion. Articolele Pimkie sunt accesibile și ușor de purtat, reflectând întocmai aşteptările femeilor de a avea o garderobă cu un plus de confort, fără a renunţa la stil. Brandul se distinge prin faptul că nu produce două colecţii de sezon, ci este în permanentă căutare de propuneri care să răspundă dorinţelor clientelor.

Magazinul din Iulius Mall propune o paletă largă de articole vestimentare, dar şi încălţăminte şi accesorii, care să le confere un look actual. Pantaloni, blugi, rochii, fuste, bluze, cămăşi, veste, geci, haine, pantofi, genţi şi multe alte piese poartă eticheta Pimkie. Croiurile deosebite, calitatea materialelor, detaliile moderne şi culorile în tendinţe caracterizează brandul Pimkie. Cu ocazia inaugurării, noul magazin din Iulius Mall le oferă amatoarelor de shopping promoţii de până la 20%.

Brandul Pimkie a fost lansat în 1971, în Franţa, cucerind treptat pieţe internaţionale. În prezent, Pimkie are peste 690 de magazine în 28 de ţări. În România sunt patru magazine Pimkie, două dintre acestea fiind în reţeaua IULIUS, la Cluj-Napoca şi la Suceava.

De curând, în Iulius Mall Cluj este prezent şi magazinul Penti, locul în care orice femeie îşi găseşte dresurile sau lenjeria intimă după preferinţele sale. Clientele pot alege dintr-o paletă diversificată de modele de dresuri, ciorapi, lenjerie, pijamale şi costume de baie, care oferă un plus de confort prin design şi materialele folosite. Înfiinţat în anul 1947, în Instabul, Turcia, Penti s-a dedicat feminităţii. Unul dintre atuurile Penti este producția complet integrată, de la fabricarea firului până la vânzarea în magazine, ceea ce asigură o atenţie la detalii, calitate sporită şi grijă faţă de femei. În această perioadă, clientele sunt răsfăţate cu oferte promoţionale. Penti, un brand de referință în sectorul de dresuri de damă, înseamnă un lanț de peste 350 de magazine la nivel internaţional, 17 dintre acestea fiind în România.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.