Orașul Cluj-Napoca

Distrează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Peste 800 de tineri clujeni și-au programat deja online data căsătoriei civile

Data publicării
Categoria

În prima oră de funcționare din acest an a programului de programare online a datei și orei pentru căsătoria civilă Primăria a înregistrat 124 de cereri. Până în data de 9 ianuarie numărul acestora s-a ridicat la 812.

Data cea mai solicitată este 27 Mai 2017, când deja sunt programate 35 de căsătorii pentru acest an. Următoarele date în ordinea programărilor deja efectuate sunt 20 mai și întâi, respectiv 29 Iulie 2017, cu câte 29 de programări.

Primăria municipiului Cluj-Napoca a creat acest sistem de programare online pentru data și ora căsătoriei civile, pentru a evita stresul și aglomerarea la ghișee pentru tinerele viitoare familii, având în vedere faptul că, în conformitate cu prevederile legale înregistrarea solicitării de oficiere a căsătoriei legale în România se poate face exclusiv cu zece zile înainte de data dorită. Or, pentru a-și putea organiza cea mai fericită zi din viată, tinerele familii au nevoie de o sincronizare perfectă a activităților în ziua nunții, prin urmare o oră anume pentru momentul căsătoriei civile.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.