Orașul Cluj-Napoca

Exprimă-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Peste 350.000 de persoane atrase în Iulius Mall Cluj de mirajul Las Vegas-ului

Data publicării
Categoria

Incredibilul sejur în oraşul luminilor, iubirii şi hazardului, Las Vegas, a atras în Iulius Mall Cluj peste 350.000 de persoane în cele 10 zile ale campaniei “Iubire în Las Vegas”. Astfel, în premieră pentru un shopping mall, un client fidel a primit cadou o vacanţă pe care o poate întâlni o dată în viaţă. Mai mult, cele patru mall-uri IULIUS au oferit, de Valentine’s Day, tot atâtea călătorii în doi în vestita metropolă de peste Atlantic.
Din Cluj-Napoca – în Las Vegas, cu Iulius Mall!

Ca într-un casino tipic american, îndrăgostiţii de shopping au dat cu zarurile în Iulius Mall pentru cele 5.000 de premii instant de pe Panoul Dragostei.

Peste 350.000 de persoane atrase în Iulius Mall Cluj de mirajul Las Vegas-ului

Chiar de Valentine’s Day, zeiţa Fortuna i-a hărăzit Adinei Mura, de 23 de ani, din Cluj-Napoca, studentă la Contabilitate, râvnita vacanţă romantică alături de persoana iubită. „Ca orice tânără, sunt pasionată de shopping. Am depus taloane în urnă, dar nu speram să fiu atât de norocoasă, mai ales că America şi Las Vegas-ul înseamnă visul multor tineri”, a spus emoţionată fericita câştigătoare.
Scuterul KDT oferit de Iulius Mall Cluj şi-a găsit, de Valentine’s Day, proprietarul. Georgiana Costin, de 30 de ani, economist de profesie, a depus 9 taloane în urna pentru călătoria unică în Las Vegas şi doritul scuter. „Până la extragerea Iulius Mall, nu am câştigat la nici o tombolă. Sunt foarte bucuroasă!”, a afirmat Georgiana Costin imediat ce a aflat vestea.

De Ziua Îndrăgostiţilor, 40 de cupluri au rostit „da” pentru întreaga viaţă în faţa ofiţerului Serviciului Stării Civile Cluj-Napoca.

Elvis Presley a oficiat şi el 200 de căsătorii, dar pentru o zi, în “Little White Chapel”, spaţiu renumit în Las Vegas pentru mariajele “la minut”. Mirii au fost fotografiaţi gratuit şi vor fi votaţi pentru premii zilnice – începând de marţi, 15 februarie 2011 – pe pagina Facebook Iulius Mall Cluj. De Dragobete, va fi ales şi premiat „Cel mai iubit cuplu de pe Facebook”!

Numeroasele momente amuzante oferite de Dezbrăcatu’ şi super concertul HI-Q au atras în Iulius Mall Cluj un număr impresionant de tineri atinşi de săgeata lui Cupidon.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.