Orașul Cluj-Napoca

Respectă!

Implică-te! Cluj în imagini

Peste 30.000 de arbuşti plantaţi în Pădurea Tineretului

Data publicării
Categoria

Primarul Sorin Apostu a participat în cursul zilei de astăzi la acţiunea de plantare de arbuşti pentru viitoarea Pădurea a Tineretului. Alături de primar la acţiune au mai luat parte voluntari ai Primăriei, Prefecturii, ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, ai Armatei, ai presei, precum şi ai unor firme clujene.

Peste 30.000 de arbuşti plantaţi în Pădurea Tineretului

De luni, 11 Aprilie şi până astăzi, 15 Aprilie 2011, în zona Bulevardului Muncii au fost plantaţi aproximativ 9.000 de puieţi de către voluntari ai unor firme clujene, printre care Terapia Ranbaxy, Siemens – Soluţii Industriale Cluj-Napoca sau TSE Development (parte a Grupului Betfair din Marea Britanie), ai instituţiilor publice, sportivi de la mai multe cluburi din oraş şi elevi clujeni. Primăria Cluj-Napoca va continua acţiunea de împădurire şi săptămâna viitoare.

Peste 30.000 de arbuşti plantaţi în Pădurea Tineretului

Peste 30.000 de arbuşti plantaţi în Pădurea Tineretului

Este al treilea an în care Primăria Cluj-Napoca organizează acţiunea de împădurire din zona Bulevardului Muncii, printr-un parteneriat cu Direcţia Silvică. În 2009 şi 2010 au fost plantaţi peste 25.000 de puieţi (stejar, frasin, salcâm), iar în acest an se vor planta în total peste 12.000 de arbuşti, pe o suprafaţă de peste două hectare.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.