Orașul Cluj-Napoca

Fii tu primul!

Implică-te! Cluj în imagini

Parking-ul Primăverii va beneficia de un sistem de bariere

Data publicării
Categoria

Ca urmare a solicitărilor cetăţenilor, Primăria a hotărât să monteze un sistem de barieră cu cartelă în parkingul Mănăştur.

Practic, va exista un sistem de intrare cu barieră pe care se intră pe bază de cartelă, iar ieşirea va fi prevăzută cu o barieră unisens (cu gheară) la nivelul solului. De asemenea, se vor monta şi două camere video suplimentare pentru a supraveghea accesul în parking. Sistemul va intra în funcţiune începând de săptămâna viitoare. Valoarea este de 5.500 de euro.

Sistemul de acces este produs de firma Amano (Japonia), instalarea fiind asigurată de SC Gerom Prodimex International SRL, firma cu care Serviciul Public Parcări are un contract de mentenanţă pentru parking-ul situat pe strada Moţilor.

Cardurile de acces vor putea fi ridicate de către persoanele care deţin abonamente de parcare de la postul de Poliţie Comunitară din incinta parking-ului Primăverii începând de luni, 15 Noiembrie 2010, pe baza buletinului de identitate.

Capacitatea totală a parking-ului este 440 locuri, având un regim de înălţime S1+S2+P+6E+Terasă, in care 4 locuri la Demisol I sunt destinate persoanelor cu dizabilităţi, Demisol II cu o capacitate de 32 locuri este destinat exclusiv persoanelor juridice, restul de 404 locuri fiind alocate persoanelor fizice.

Tarifele sunt cele aprobate prin HCL 238/2010, după cum urmează:

  • abonamente pentru persoane fizice – riverani 110 lei / an
  • abonamente pentru persoane juridice – riverani 840 lei / an
  • abonamente pentru persoane fizice – terasă 65 lei / an
  • abonamente persoane juridice – terasă 225 lei / an
Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.