Orașul Cluj-Napoca

Respectă!

Implică-te! Cluj în imagini

Parcarea din Piaţa Mihai Viteazu se taxează

Data publicării
Categoria

Începând din această dimineaţă în Piaţa Mihai Viteazu funcţionează sistemul de parcare închisă cu barieră. În acest loc au fost amenajate 74 de locuri de parcare.

La fel ca şi celelalte două parcări cu barieră din Pieţele Cipariu şi Unirii, se va plăti 2 lei / ora de staţionare, conform HCL nr. 400/20010. Parcarea este supravegheată video, iar programul este permanent. Lucrările de realizare ale parcării au fost finalizate la sfârşitul lunii mai 2011. Cele 74 de locuri de parcare au fost amenajate către firma SC DIFERIT cu care Primăria municipiului Cluj-Napoca are încheiat un contract de lucrări. Sistemul este marca Zeag, (furnizor ALUTERM GROUP), la fel ca şi parcările din Pieţele Unirii şi Cipariu.

Instrucţiuni de utilizare ale parcării. La intrarea în parcare se eliberează un tichet de acces pe baza căruia se efectuează plata, în funcţie de timpul de staţionare. Utilizatorul are obligaţia de a păstra tichetul, în baza căruia va face plata. Parcarea nu poate fi părăsită decât prin introducerea tichetului achitat în automatul aflat la bariera de la ieşire. Autoturismul va fi poziţionat respectând limitele marcajului rutier care delimitează zona de parcare. Viteza de rulare în incinta parcării este de maxim 5km/oră, iar nerespectarea semnificaţiei indicatoarelor, marcajelor rutiere şi a regulilor impuse atrage după sine sancţiunile contravenţionale legale. Achitarea texei se face la casele automate de plată, la sfârşitul perioadei de staţionare, înainte de urcarea în autoturism, în calitate de pieton, utilizatorul având obligaţia de a părăsi incinta parcării în 10 minute de la efectuarea plăţii.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.