Orașul Cluj-Napoca

Exprimă-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Opt medalii pentru olimpicii clujeni la Olimpiada Naţională de Informatică

Data publicării
Categoria

Elevii clujeni participanţi la Olimpiada Naţională de Informatică de la Piteşti se întorc la Cluj cu două premii, o menţiune şi opt medalii.

Din cei 11 elevi clujeni olimpici naţionali la disciplina Informatică, doi elevi s-au încadrat în procentul elevilor recompensaţi cu medalie de AUR (Velea Alexandru, clasa a XI-a, Liceul de Informatică Tiberiu Popoviciu Cluj-Napoca, respectiv Nechita Sebastian, clasa a X-a, acelaşi liceu). De asemenea, doi elevi au primit medalii de ARGINT (Trifon Titus Adrian, clasa a X-a, Colegiul Naţional Mihai Viteazul Turda, respectiv Nistor Sergiu, clasa a XII-a, Colegiul Naţional Emil Racoviţă Cluj-Napoca), iar alţi patru elevi se întorc cu medalii de bronz (Bacoţiu Octavian Gabriel, clasa a IX-a, Liceul Teoretic Avram Iancu Cluj-Napoca; Bodea Nicolae, clasa a XI-a, Liceul Teoretic,Avram Iancu Cluj-Napoca; Truţa Emanuel, clasa a XI-a, Liceul de Informatică Tiberiu Popoviciu Cluj-Napoca; Alghisi Alessandro Paolo, clasa a XII-a, Liceul Teoretic Onisifor Ghibu Cluj-Napoca. Mai mult, doi elevi clujeni, ocupanţii locurilor I şi II, au fost selecţionaţi pentru Lotul Naţional.

La fiecare dintre secţiunile de la Olimpiada Naţională de Informatică 2014, judeţul Cluj a fost reprezentat cu cinste, elevii obţinând fie premii, fie menţiuni, fie medalii. Astfel:

  • la clasa a IX-a s-a obţinut o medalie de bronz;
Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.