Orașul Cluj-Napoca

Exprimă-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Open call – Sub Reflector, ediția a III-a

Data publicării
Categoria

Ai ceva de spus? Ai o pasiune pe care ți-ai dori să o împărtășești cu alții? Un talent special pentru care îți lipsește publicul? O dorință puternică de a ieși din umbră și a fi văzut?

Dacă răspunsul la oricare dintre întrebările de mai sus este ”da”, atunci ai noroc! În luna martie se reia proiectul Sub Reflector, o producție a Reactor Social.

Sub Reflector e un spectacol-eveniment unic, creat de și pentru oamenii Clujului, un loc de întâlnire între cei aflați mereu în public, dar care își doresc să urce pe scenă, și cei curioși de ce povești și talente ascund străinii alături de care trăiesc în acest oraș.

Dacă vrei să faci parte din reacție, îți oferim o scenă, un reflector și zece minute în care să arăți ce știi, cine eşti, să ne spui ce crezi că merită auzit. Te așteptǎm să îți iei inima în dinți și să ieși din pasivitate, să fii, măcar o dată în viață, cel privit. Promitem cǎ îți vor plǎcea aplauzele.

Tot ce trebuie să faci este să ne trimiți o scurtă descriere a ta și a momentului pe care dorești să îl prezinți, până cel târziu pe 10 Martie 2015.

Înscrierile se fac la adresa de mail subreflector@gmail.com. Pentru mai multe detalii: +4 0723 279 454 sau +4 0748 940 531.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.