Orașul Cluj-Napoca

Învață!

Implică-te! Cluj în imagini

Ofertele Institutului Confucius din semestrul I al anului academic 2012-2013

Data publicării
Categoria

Institutul Confucius la Universitatea Babeș-Bolyai Cluj vă oferă în semestrul I al anului academic 2012-2013 următoarele cursuri.

Cursuri de limba chineză

Cursul este organizat în incinta Institutului Confucius și e condus în limba engleză de către profesori din universităţi chineze, specializaţi în predarea limbii chineze pentru străini, folosind manuale româno-chineze. În cadrul cursului vor fi organizate diverse activități culturale. Cursurile se adresează atât începătorilor, cât și celor care studiază chineză de unul, două sau mai multe semestre. Taxa de 80 lei / semestru, include permisul de bibliotecă (13.000 de volume disponibile in limbile română, englez, chineză, CD-uri, DVD-uri, software). Studenții UBB pot alege cursul de limba chineză ca opțional sau facultativ, în cadrul facultăților, în regim gratuit.

Înscrierea se face pe site până în data de 11 Octombrie 2012. Cursul va începe în săptămâna 15-19 Octombrie 2012.

Cursul de caligrafie și pictură chinezească

Inițierea în arta tradițională a caligrafiei chinezești se va face prin introducerea principalelor stiluri de caligrafie, prezentarea tehnicilor de bază în utilizarea pensulei și a cernelii chinezești și învățarea principiilor fundamentale de construire a caracterelor chinezești. Taxa de 80 lei / zece ore include o pensulă și o filă de caligrafie chinezească reutilizabilă.

Înscrierea se face pe site până în data de 11 Octombrie 2012. Cursul va începe în săptămâna 15-19 Octombrie 2012.

Cursul de Taichi

Cursul va explora stilul chinezesc tradițional Tai Chi Quan. În fiecare sâmbătă cursanții vor învăța principalele tehnici și abilități specifice stilului. Taxa: 60 lei / zece ore. Angajații UBB pot lua parte la curs gratuit.

Înscrierea se face pe site până în data de 11 Octombrie 2012. Cursul va începe în data de 20 Octombrie 2012.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.